Анонс локалізації Marvel Zombies: Опір Супергероїв

13:24 05.05.2023
Анонс локалізації Marvel Zombies: Опір Супергероїв

Видавництво "Розум" оголошує локалізацю настільної гри Marvel Zombies: Опір Супергероїв, яка вже знаходиться у друці!

Marvel Zombies: Опір Супергероїв - це захоплююча настільна гра створена в 2022, натхненна коміксами Marvel Zombies, яка занурює вас у світ Марвел, постапокаліптичний і збуджений небезпекою зомбі-універсум. У цій унікальній грі ви візьмете на себе роль супергероя, який вступає в останній рубіж у боротьбі з масштабною зомбі-епідемією.

Всесвіт Marvel Zombies: Heroes' Resistance переносить гравців у світ, де зомбі-вірус охопив усю планету. Дія гри розгортається в місті Нью-Йорк, яке зараз перетворилося на спустошену зону. Вулиці завалені руїнами, а город дихає атмосферою безнадійності. Герої Marvel опинилися в самому центрі апокаліпсису і тепер їм доведеться битися за свої життя і життя людей, що залишилися.

Marvel Zombies: Опір Супергероїв - це суміш кооперативної стратегії, настільного RPG та швидкого та вражаючого дійового геймплею. Гравці використовують картки з уміннями та ресурсами, щоб протистояти нескінченним хвилям зомбі та злочинцям, які контролюють це занепадне місто. Ви будете здійснювати рішення, розраховувати ходи та використовувати свої вміння для досягнення мети - зупинити поширення зарази та врятувати місто від повного занепаду.

Час гри: до 60 хвилин
Гравців: 1-4
Вік: Дорослі
Посилання на гру.

Гру вже перекладено й відправлено на друк, старт передзамовлення очікується наприкінці червня.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.