Геометрія Уяви | Огляд від Ігорка

23:20 27.12.2021
Геометрія Уяви | Огляд від Ігорка

📐 Любите геометрію? Бо я так, якщо це звісно Геометрія Уяви.

👉1040 слів і словосполучень, які треба пояснити за допомогою 60 прозорих карт з різними символами.

👉Звісно це залежить від слова, але в багатьох випадках треба підключати креатив на максимум, щоб показати слово за допомогою символів. Інколи слово відгадують за кілька секунд, а буває, що і за пару хвилин ніхто не здогадується, що то таке.

🏞️По візуалу.
Простий мінімалістичний дизайн, але це не означає, що то погано. Для такої гри то якраз в тему. Тут нічого зайвого, різноманітні символи дають простір для креативу.

🎲Компоненти
Карти якісні, граємо без протекторів, жетони балів з часом стираються, на картках символів зразу будуть відбитки пальчиків.

👍По процесу гри
Круто, що гравці постійно задіяні в грі, якщо хтось загадує, то інші відгадують. Цікаво, як одне, так і друге. Класно, що є можливість вибору між сусідніми словами, адже буває що слово вже було в минулих іграх, чи конкретно важке для відгадування, тому можна вибрати сусідні.

👉Висновок
Однозначно маст хев в колекцію, якщо вам подобається ігри на відгадування слів. Грається не напряжно, можна і посміятися з того, як показують і з того, як відгадують. Чудова для гри в колі друзів і сім'ї. Поки найсмішніше слово, яке відгадували було Буратіно. А до якого слова у вас були смішні пояснення?

IHORKO

Маю свій канал на YouTube - IHORKO - настільні ігри, там знімаю розпаковки, правила, летсплеї та огляди. Буду радий вашій підписці.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.