Грійте какао, готуйте сани! Hike! - перша локалізація від Agames

17:25 11.12.2023
Грійте какао, готуйте сани! Hike! - перша локалізація від Agames



Перші сонячні промені визирають над гірськими верховинами, осипавши світанковими діамантами щойно випавший сніг. Ти впевнено стоїш на своїх санах, спостерігаючи з-під капюшону парки за нескінченною білою тишею. Хаскі спіймали жвавий ритм, а полози нарізають сліди покривалом засніженої пустелі. 
"Hike!" - наказ каюра (погонича) упряжці собак почати подорож.

1) Зберіть 2-6 друзів, або дістаньте Hike! за родинним столом
2) Переконайтесь, що маєте 20-40 хвилин вільного часу

Спробуйте себе в ролі справжнього арктичного каюра (погонича їздових собак) та разом зі своїми песиками подолайте стихію, щоб прийти до фінішу першими! 

✅️Спочатку кожен гравець збирає свою унікальну  команду хаскі - з 6 чи 8 песиків, а також спорядження, що може стати у нагоді під час подорожі. Обирайте з розумом - кожен песик має свої унікальні здібності, які допоможуть подолати різні прояви підступної білої пустелі. Також не слід робити це занадто довго - каюри що не встигли зібратись в подорож, вибувають з гри! 

✅️Перегони - динамічна та цікава частина гри, в якій гравцям допомагають логічні та стратегічні здібності. На шляху постають різні типи місцевості - від непрохідних снігів до підступного льоду. Розумно використовуйте сили своїх пухнастиків, щоб рухатись швидше та далі, обігнавши конкурентів. 

✅️Перетніть фінішну лінію першими! Hike - надзвичайно гарна та динамічна гра з простими та інтуїтивно зрозумілими правилами. Гарно прораховуйте свої ходи, додайте трошки вдачі і ви неодмінно переможете! 

🌠Гра ідеально підійдходить для затишного сімейного вечора чи у вигляді розваги в колі друзів. Можливість гри для 2-6 гравців та швидкість партій роблять Hike! Ідеальною грою на всі випадки життя, як для новачків, так і досвідчених гравців.

Основні механіки: Колодобудування, викладання тайлів, перегони

Надзвичайно гарна, атмосферна та зимова гра, яка з перших хвилин зробить вас героєм творів Джека Лондона!
Конкурентна гра про сувору північ, взаємодію каюра та хаскі та жагу перемоги. Приготуйте собі велику чашку какао або чаю, увімкніть улюблений зимовий плейтіст та пориньте у справжню чарівну, зимову пригоду!

Більше дізнатись про гру можна на на сайті та сторінці видавництва в інстаграм.

До 15.12.2023 триває передзамовлення зі знижкою 22%! 
https://agames.com.ua/gra-hike.html




 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.