Плюси і мінуси Dune: Imperium. Upgrade Deluxe Pack.

20:53 31.08.2022
Плюси і мінуси Dune: Imperium. Upgrade Deluxe Pack.

Ця велика коробка містить покращені фігурки до гри, а саме, замість кубиків загонів, маємо деталізовані фігурки, замість картонних жетонів союзу з фракцією також маємо класні фігурки плюс ментат і жетона першого гравця(він прям крутий, металевий і досить важкий). Все інше то величезний органайзер в якому багато порожнього простору залишається.



Сама коробка напевно в півтора рази більша за базову. Тому якщо ви маєте базу і доповнення Розквіт Ікса, то можна використовувати ту велику коробку для всього, але є набагато практичніший варіант. Є органайзер від Folded Space, який вміщує і базу, і доповнення, і покращені фігурки. Я якраз його і використовую, в мене в базі є все, а ті дві коробки стоять пусті для вигляду.



Базові компоненти цілком достойні, але думаю крім кубиків, які символізують загони.

Правда там вже є нове доповнення під назвою Immortality. Воно вже точно не поміститься в базову коробку до того органайзера. До речі виглядає гарно, така фіолетова гама зі скарабейчиком. Там буде нова колода з Тлейлаксу і всякі наукові дослідження.



Але щось я змінив тему. Додам тільки, що цю коробочку мені подарували, за що я дуже вдячний, бо я давно мріяв про неї, але не купляв, бо в Україні її нема і вона досить дорога. Отож чи купив би я собі цю коробку? Напевно ні. Чи круто її мати? Ясно, що так. Дюна моя одна з улюблених ігор, якщо не найулюбленіша. Я люблю в іграх атмосферність. Завдяки фігуркам, вона збільшується. Також вони мені приносять емоційне і тактильне задоволення.

Плюси
- Якісні фігурки
- Прикольно дивляться на ігровому полі
- Класний металевий жетон першого гравця
- Збільшують атмосферність

Мінуси
- Ціна
- Велика коробка з непрактичним органайзером
- Немає в Україні

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.