The Kickstarter TIMES 27.06.2021

15:25 27.06.2021
The Kickstarter TIMES 27.06.2021

Дядя Женя з каналу Ігролігво підготував вам списочок добірних настільних ігор, на які от прямо зараз збирають грошенята на Kickstarter.

 

Cyber Odyssey

Кіберпанк. Цей чудовий світ неону та футуристичних технологій. Скільки вже було проєктів у цьому всесвіті і скільки ще буде? А от справді унікальних і цікавих щось не так вже й багато. І от тут цілком може бути, що цей проєкт – саме те, що треба. По-перше, сама мета гри вже досить цікава: розплутати таємну історію, збираючи докази та фрагменти інформації. По-друге, ви граєте не за окремого персонажа, а за зацікавлену корпорацію, що наймає агентів для проведення цього розслідування. А інші гравці – конкуруючі корпорації, що мають свої власні інтереси у цій справі. Ну а по-третє – тут намішано стільки механік та опцій, що гру можна спокійно назвати кіберпанковою пісочницею! Тут і події, що додають потенційні докази та додаткові можливості на раунд, і менеджмент та прокачка до трьох агентів зі своїми спеціальними здібностями, і магазини із спорядженням, транспортом та кібер-імплантами, і купа локацій для різнманітних дій та набору досвіду, і навіть окрема тактична гра зі своїми полями і картковим боєм у локаціях з бандитами. Вельми цікава і механіка вибору карт стратегій на раунд: з одного боку вони визначають ініціативу (послідовність ходу) гравців, а з іншого – пропонують різноманітні бонусні дії для випадків, коли у вас менше трьох агентів. Ну і вишенка на торті – шикарні деталізовані мініатюрки. Загалом гра вражає своєю багатоплановістю, кількістю елементів і механік.

Гра сподобається всім любителям кіберпанку та багатопланових пісочниць.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: €75
– базова гра + три доповнення: €145
– базова гра + чотири доповнення (із соло режимом): €170

Кінець кампанії: 30 червня 2021.
Планована дата розсилки: вересень 2022.

 

AracKhan Wars

Гібрид тактичного протистояння за контроль ігрового поля і бойової карткової гри. І саме карти є вашими юнітами, закляттями та локаціями. Протягом дев’ятьох раундів фентезійним генералам доведеться грамотно розміщувати та переміщувати по полю свої карти, щоб перехитрити опонента, активувати якомога більшу кількість бойових та допоміжних здібностей, і в результаті найкраще контролювати поле до кінця гри, щоб перемогти по кількості очок за наявні на полі юніти. Власне, це фактично гра на контроль одної великої квадратної території картами із купою комбінацій та здібностей. Наприклад карти заклять теж викладаються на поле, проте знімаються після активації, а карти локацій залишаються на полі і приносять вам тактичну перевагу, проте можуть бути захоплені опонентом і працювати після цього вже на нього. Автори пропонують колоди різних фракцій зі своїми унікальними механіками, тож гра обіцяє бути досить варіантивною і глибокою.

Гра сподобається всім любителям тактичних фентезійних баталій із великої кількістю комбінацій та здібностей.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: €39
– базова гра + два доповнення: €61
– базова гра + три доповнення + протектори і ексклюзивні компоненти: €99

Кінець кампанії: 30 червня 2021.
Планована дата розсилки: лютий 2022.

 

6: Siege

Настільна адаптація культової комп’ютерної гри Rainbow Six: Siege! Суворе тактичне протистояння двох озброєних до зубів та запакованих високотехнологічними гаджетами команд бійців. Вам будуть доступні унікальні здібності кожного воїна (і чимала кількість самих воїнів на вибір), широкий спектр специфічних тактичних маневрів, використання техніки (дрони, димові гранати, щити тощо), плюс перестрілки на кубиках. Бійці представлені детальними мініатюрками, а саме поле бою формують тривимірні укриття та елементи інтер’єру. Розробники гри - Mythic Games, вже відомі такими тактичними бойовими іграми, як Solomon Kane та Super Fantasy Brawl. Зважаючи на кількість уже заявлених компонентів та доповнень, автори налаштовані більш ніж серйозно і вкладаються у проєкт на повну.

Гра сподобається любителям тактичного протистояння один-на-один із використанням сучасних гаджетів та тактик.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $69
– базова гра + сім доповнень: $199
– базова гра + сім доповнень + ексклюзивні аксесуари: $269

Кінець кампанії: 3 липня 2021.
Планована дата розсилки: червень 2022.

 

SKEPTICS

Кажуть, у маєтку живе привид. Кілька дослідників паранормальної активності настроєні скептично, проте все ж відправляються зібрати докази та перевірити свідчення очевидців. Від гравців знадобиться чимало координації та вдачі, щоб об’єднаними зусиллями встигнути віднайти потрібну інформацію, вирахувати, у якій наступній кімнаті може з’явитись привид, щоб його побачити або сфотографувати, а коли доказів вже буде достатньо – успішно провести спіритичний сеанс. Проте часу обмаль, а привид регулярно бешкетує, створюючи дослідникам проблеми та перешкоди. Тож будь-яке спорядження, яке вдасться знайти, стане у нагоді, особливо якщо це містичні артефакти великої сили. Гравці будуть переміщувати своїх персонажей по кімнатах маєтку та виконувати різноманітні дослідницькі дії, кидаючи та перекидуючи спеціальні кубики. Загалом гра виглядає тематично і цікаво, механіки відповідають атмосфері, привидів різної складності у коробці декілька, а невдалі кидки кубиків з часом можна навчитись компенсувати відповідними комбінаціями здібностей і предметів.

Гра сподобається любителям кооперативних містичних ігор про дослідженням та протистояння паранормальним силам.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $50

Кінець кампанії: 8 липня 2021.
Планована дата розсилки: травень 2022.

 

Deliverance: The Game of Spiritual Warfare

Демони пекла знахабніли та поперли ображати людство, тож війська ангелів відправляються натовкти тим вискочкам пики та випхати назад туди, де середня температура навіть вища, ніж у червневому Києві. Кожен гравець – це бойовий ангел, що володіє унікальними здібностями, і всі разом гравці будуть намагатись перебити усіх демонів, а потім ще й завалити їх лорда, одного з Принців Темряви. Щоб цього досягнути, ангели будуть переміщуватись по полю, використовувати свої багаточисельні божественні сили, захищати людей-священників, щоб зменшувати швидкість розповсюдження темряви (бо карти темряви вельми небезпечні, коли їх стає забагато), знаходити та використовувати Небесні Скарби (обладунки, зброю, артефакти тощо), накопичувати та використовувати жетони сміливості, а також прокачувати свою власну силу та здібності. А дії демонів і їх повелителя постійно будуть наламувати ваші плани. Механічно гра відносно проста, але саме тому виглядає досить динамічною та атмосферною. А для бажаючих більш епічного досвіду гра пропонує режим кампанії, у яку можна зіграти навіть соло, із поступовою прокачкою та подоланням усіх темних лордів.

Гра сподобається любителям кооперативних бойових тактичних пригод із прокачкою персонажів.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $59
– базова гра + мініатюрки: $85
– базова гра + мініатюрки + ексклюзивні компоненти: $149

Кінець кампанії: 8 липня 2021.
Планована дата розсилки: липень 2022.

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.