The Kickstarter TIMES 28.05.2021

12:30 28.05.2021
The Kickstarter TIMES 28.05.2021

Дядя Женя з каналу Ігролігво підготував вам списочок добірних настільних ігор, на які от прямо зараз збирають грошенята на Kickstarter.

 

Vengeance: Roll & Fight

Любите кидай-та-малюй ігри? А бойовики? А кидати багато кастомних кубів? Тут все це є! Кожен гравець стане героєм боєвика і буде намагатись вирубити якомога більше поганців на своєму персональному полі бою, по можливості винести боса, і все це заради престижу та взагалі переможних балів. При цьому в кожному раунді у гравців буде можливість спочатку лікуватись та прокачуватись, збільшуючи своє здоров’я та розвиваючи нові прийоми та здібності, все це за рахунок кидків спеціальних кубів. А після цього почнеться активна фаза накидування великої кількості бойових кубиків, при чому гравці це будут робити одночасно і дуже швидко, бо як тільки ви викинете потрібну вам комбінацію, зможете добрати ще кубів із загального резерву. А кількість кубів обмежена! Тож тут ми маємо кидання та розміщення кубів на планшетах у реальному часі. А після цього ще ж потрібно максимально ефективно активувати свої здібності, переміщуючись по ворожому лігву та навалюючи поганцям! Ефективна зачистка кімнат лігва дасть вам додатковий престиж, а також досвід, який можна буде пізніше витратити на прокачку вашого персонажа. Загалом поєднання зазначених механік виглядає дуже цікаво та органічно. Зауважте, що базова гра йде у двох незалежних варіантах (епізодах) із різними героями та злодіями.

Гра сподобається всім любителям кидати багато кубів, мочити поганців та відмічати прогрес маркерами на планшетах.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– епізод 1 + ексклюзивний промо-набір: $22
– епізод 1 + епізод 2 + ексклюзивний промо-набір: $55

Кінець кампанії: 31 травня 2021.
Планована дата розсилки: лютий 2022.

 

Tussie Mussie: Expansion Collection by Elizabeth Hargrave

Якщо ви пропустили «Туссі Муссі», гру від авторки «Крил» Елізабет Харгрейв, то ось він ваш шанс її придбати разом із пакуночком доповнень. Сама гра про збирання карт з квіточками неймовірно проста: береш дві карти, дивишся, викладаєш перед опонентом одну карту горілиць, другу долілиць і пропонуєш обрати. Іншу карту забираєш собі. Так чотири рази за раунд – і все, рахуємо бали. Різні карти приносять бали за різне: за колір, за кількість певних карт у вашому букеті тощо. У кого найбільша кількість балів після трьох раундів, той і виграв. От настільки просто все! Проте саме за рахунок простоти і певної невизначенності при виборі запропонованих карт, гра стає досить цікавим та приємним філером. А сама кампанія на кікстартері пропонує як базову гру, так і доповнення з новими картами, включаючи соло-режим.

Гра сподобається всім любителям швидких філерів із збиранням наборів.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– тільки три доповнення: $10
– базова гра + три доповнення: $20
– базова гра + три доповнення + соло-доповнення: $22

Кінець кампанії: 05 червня 2021.
Планована дата розсилки: жовтень 2021.

 

Catastrophe

Якби не котики і неймовірна кількість гумору це була б дуже проста гра на мочилово картами. Граєш купу карт, завдаєш імовірні «пошкодження» (життів спочатку, звісно, дев’ять), добираєш. Пошкодження ймовірні, бо опонент часто має шанс кинути кубик та захиститись, або зіграти карту реакції. Ну а наприкінці ходу тягнуться карти «катастрофи», змушуючи гравців захищатись, чи скидати карти, чи навіть повернутись у гру тим, хто вибув. Просто? Так. Цікаво?.. Так тут же котики і неймовірна кількість гумору на картах! Саме за рахунок цього ця грає виходить із потенційного «Таке щось» на рівень «Ги! А прикольно!».

Гра сподобається любителям котиків і швидких та трішки дурнуватих карткових ігор.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $29
– базова гра + доповнення: $44

Кінець кампанії: 05 червня 2021.
Планована дата розсилки: квітень 2022.

 

Mosaic - A Story of Civilization

Ігор про розвиток цивілізації забагато не буває! Особливо якщо вони такі масштабні та багатопланові, як Мозаїка. Тут є все: побудова міст кількох типів, розвиток технологій, збільшення популяції, видобуток їжі й товарів, торгівля, податки, нарощування військової сили, спеціальні проєкти та чудеса тощо. А в основі своєї механіки гра дуже проста – обираєте дію, платите, виконуєте. А доступні споруди, технології і навіть карти дій та розвитку поступово викладаються із відповідних колод, тож у кожен момент гри доступні трішки різні можливості, та й кожна нова партія не буде схожа на попередню. Воювати тут не знадобиться, проте присутність міст та військ у регіонах – це те, що принесе чимало переможних балів наприкінці гри. Варіантів шляхів до перемоги безліч, тож гра справляє враження величезної цивілізаційної пісочниці.

Гра сподобається всім фанатам масштабних ігор про розвиток власної цивілізації.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $79
– базова гра + делюкс компоненти: $149

Кінець кампанії: 09 червня 2021.
Планована дата розсилки: січень 2022.

 

Buurn

Зварити ідеальний соус – це мрія будь-якого шеф-кухара! Проте у цій сфері неймовірно жорстока конкуренція. Тож за найкращі інгредієнти доведеться поштовхатись. Причому буквально! Пам’ятаєте таку гру Jungle Speed, у якій треба було на швидкість хапати тотем зі столу? Так от, тепер на столі кілька тотемів, і кожен відповідає за окрему дію. І хтось веде відлік, скажімо, від 12 і вниз. І як тільки ти вирішив, що остання озвучена цифра тобі по карману – хапай! І тепер всі інші гравці теж будуть хапати! І хтось комусь в результаті заплатить, хтось отримає інгредієнти, хтось – спеціальні карти, що принесуть бали наприкінці гри. Тож доведеться бути і швидким, і розумним. Бо недостатньо вхопити, треба вхопити і вчасно, і те, що потрібно, і ще й зважити на дії інших гравців та власний гаманець. Чудова ідея поєднання механік!

Гра сподобається любителям ігор на швидкість, збір колекцій та маніпуляції грошима.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: €30
– базова гра + додаткові карти: €40

Кінець кампанії: 10 червня 2021.
Планована дата розсилки: грудень 2021.

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.