The Kickstarter TIMES 30.04.2021

09:24 30.04.2021
The Kickstarter TIMES 30.04.2021

Дядя Женя з каналу Ігролігво підготував вам списочок добірних настільних ігор, на які от прямо зараз збирають грошенята на Kickstarter.

 

Lost Empires

Нарешті оголошено збір коштів на другий масштабний проєкт від Колоссал Геймс та братів Пай! Так, це ті самі, що створили неймовірний в першу чергу візуально і не менш цікавий механічно Terrors of London. Цього разу це знову карткова дуельна гра, проте вже зовсім інша за механікою. Тут вже не буде прокрутки колоди карт, хоча саму колоду, з якою ви будете вступати у бій, можна буде побудувати заздалегідь. Гравці будуть засилати війська до локацій, за контроль яких і буде відбуватись протистояння, а також забезпечувати захист власної бази. А перцю боям додадуть кастомні десятигранні куби. Ну і іллюстрації, як завжди у цих авторів, на рівні!

Гра сподобається всім любителям карткових дуелей із боями, контролем локацій та фантастичною тематикою, та ще й з можливістю кастомізувати колоди.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $19
– базова гра + всі стретч-цілі: $25
– базова гра + всі стретч-цілі + ігровий килимок: $45

Кінець кампанії: 19 травня 2021.
Планована дата розсилки: лютий 2022.

 

Cyberpunk Red: Combat Zone

Офіційний скірміш (бій один-на-один) у всесвіті Cyberpunk! В першу чергу гра вражає візуально: шикарні мініатюрки, тривимірні компоненти поля, традиційні кіберпанкові кольори. А потім звертаєш увагу на свою механіки бою – так звану The [RE]action™ System. На відміну від багатьох перенаворочених скірмішей із купою таблиць та жменями кубів, ця система пропонує досить просту диференціацію здібностей/відстаней/пошкоджень. Всі дії поділяються на «зелені», «жовті» і «червоні», і для кожного типу виділені свої куби і своя лінійка відповідного кольору. Тож достатньо один раз зрозуміти принцип, і вже не треба відволікатись на правила чи таблиці, і засереджуєшся виключно на тактиці та отримуєш задоволення.

Гра сподобається всім любителям Кіберпанку, мініатюрок та скірмішей.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $120
– базова гра + додаткові набори (на вибір): $200 / $270 / $350

Кінець кампанії: 13 травня 2021.
Планована дата розсилки: квітень 2022.

 

Transmissions

У роботів теж є почуття! І в цій грі ви будете допомагати чотирьом роботам досліджувати цей гарний та чудовий світ. Роботами керують всі гравці по черзі, проте ідеї (читай – здібності) роботів кожен гравець буде розвивати та прокачувати персонально. Гравці постійно будуть обирати, як розвивати свої власні «програми» для роботів, на які локації ними йти, які нові ідеї чи предмети купляти тощо. І рішень доведеться приймати чимало, бо переможні бали нараховуються майже за все: за прокачку роботів до максимуму, за набори предметів, за побудовану персональну систему трубопроводу (за кожен тайл і за найдовшу трубу), за зібрані тайли лісу, і навіть за кількість метеликів помножену на кількість пташок на всіх ваших тайлах, що саме по собі може стати вирішальним пунктиком. Додаємо маніпуляції ресурсами та здібностями роботів і локацій, чудові кольорові ілюстрації і няшні міньки, і отримуємо шикарний єврогейм, який буде цікавим як у сімейному колі, так і серед суворих настольщиків.

Гра сподобається любителям багатопланових, але при цьому механічно нескладних єврогеймів із побудовою двигуна і величезною кількістю шляхів набору переможних очок.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра (картонні роботи): $40
– базова гра (мініатюрки): $54

Кінець кампанії: 8 травня 2021.
Планована дата розсилки: січень 2022.

 

Cellulose: A Plant Cell Biology Game


І ще один єврогейм із побудовою двигуна і незвичною тематикою. Гравці будуть допомагати розвиватись одній рослинці, причому робити це на клітинному рівні! На вас чекають маніпуляції водою, вуглекислим газом, карбонатами і протеїнами, а також рішення щодо того, куди інвестувати ресурси, чи то у клітинну мембрану, чи у розвиток коріння, чи в листя тощо. Причому кожен гравець буде прокачувати персональні механізми обміну речовин, що допоможуть ще ефективніше маніпулювати клітинними процесами.

Гра сподобається як біологам-початківцям, так і любителям єврогеймів із побудовою двигуна.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $39
– базова гра + преміум компоненти: $55
– базова гра + преміум компоненти + гра Cytosis: $99

Кінець кампанії: 7 травня 2021.
Планована дата розсилки: грудень 2021.

 

Catch Don Falconi


Дон Фальконе знову втік із в’язниці! Тож це гра за принципом «всі проти одного»: один гравець буде утікачем, а всі інші – полісменами, що намагаються його зловити. Але тут нема прихованого руху, вся механіка побудована на викладанні тайлів вулиць, маневрах автомобілями та спеціальних здібностях, що можуть викликати по-італійські емоційні реакції опонентів! За ігроладом гра нагадує «Гобліни проти Гномів» на максималках, тобто ще й з мініатюарками автомобілей та катанням по динамічно створюваній мапі міста.

Гра сподобається любителям викладати тайли та переслідувати один одного.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра з усіма стретч-цілями: 39 CHF (близько $43)

Кінець кампанії: 27 травня 2021.
Планована дата розсилки: вересень 2021.

 

Koi Garden - Harmonious gardening card game

Яскрава та неконфліктна гра про побудову свого власного саду із карток-тайлів. Кожен хід ви будете накладати додавати до свого саду одну карту місцевості, накладаючи на вдже викладені раніше, а також набирати переможні очки, переміщуючи різних тваринок по своєму садочку. Але доведеться бути уважним, бо кожна тваринка любить лише певну місцевість! Ілюстрації яскраві та заспокійливі, ігролад простий та приємний, тож цю гру можна вважати чудовим філером.

Гра сподобається любителям нескладних карткових філерів із викладанням карт-тайлів.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра + стретч-цілі: $19

Кінець кампанії: 10 травня 2021.
Планована дата розсилки: серпень 2021.

 

Adventure Builder

Якщо ви шукали спосіб залучити дітей та друзів до настільних рольових ігор – цей набір стане вам у нагоді! Повноцінна система пригод, прокачки персонажів, магії та корисних предметів, головоломок та перешкод. Усі карти, куби, книги та жетони одразу включені до коробки, тож у вас одразу буде все, що необхідно для моментального занурення у світ фентезійних пригод.

Гра сподобається всім, хто бажає зануритись у світ фентезійних рольових ігор всією сім’єю.

Гра на Kickstarter

Основні рівні підтримки:

– базова гра: $39
– базова гра + мініатюри + преміум компоненти + доповнення: $109

Кінець кампанії: 6 травня 2021.
Планована дата розсилки: вересень 2021.

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.