З Молотка! | Огляд від Ігорка

23:20 27.12.2021
З Молотка! | Огляд від Ігорка

Про що я? Про настільну гру, яка розкриє ваш потенціал агента з нерухомості😼, ви зможете купити замок за копійки, або ж продати хату на дереві за тисячі🤑. Всьо в ваших долоньках🙌.

Гра з механікою аукціона. Одна з моїх улюблених, до речі, адже в ній постійно думаєш чи забрати те, що є і залишитися з чимось, чи йти до останнього і мати щось дороге, але з диркою в кишені, і то не завжди можна то дороге взяти. Партія поділена на два етапи. Перший - покупка будиночків🏠, другий - їх продаж. Кожен агент отримує рівну кількість капусти💵 і кожного раунду за цю капустину будемо скупляти нерухомість. Всьо просто, хто дав більше, той забрав найшикарнішу нерухомість. Найшикарнішою може бути навіть будка Бобіка 🦮 (гав), в певному раунді. Потім ті будиночки продаємо і за найдорожчий, отримаємо найбільший чек💳.

По візуалу🌌
Файні мілашні арти на картах, строгі чеки і зелені паперові доляри, а так особливо й більше нічого такого нема. Тому тут не багато.

Компоненти🎲
Грошики з тоненького паперу, з ними треба бути обережними, не рекомендую грати за бенкетним столом, бо є шанс вратити пару тисяч. Карти доволі якісні, граємо без протекторів і все гуд. Чеки також якісні.

По процесу гри🥰
Купуєш, продаєш, хто більше заробив то й і виграв. Простота правил, азарт і швидкі партії, роблять цю крихітку максимально веселою і цікавою для розігріву або заминки.

Висновок👍
Класнюча, мій рекомендасьйон. В колеції займає почесне місце серед філлерівських братів і сестер.

IHORKO

Маю свій канал на YouTube - IHORKO - настільні ігри, там знімаю розпаковки, правила, летсплеї та огляди. Буду радий вашій підписці.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.