Gloomhaven: Jaws of the Lion

Gloomhaven: Jaws of the Lion
Ранг: 9
Світова оцінка: 8.8
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 120
Складність: 3.6
Реліз локалізації:

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ GLOOMHAVEN: JAWS OF THE LION 


 Gloomhaven: Jaws of the Lion – це окрема гра, яка розгортається перед подіями у Gloomhaven. Гра включає чотири нових персонажа - Valrath Red Guard (танк, контроль натовпу), Inox Hatchet (нанесення пошкодження з далекої відстані), Human Voidwarden (підтримка, контроль розуму) і Quatryl Demolitionist (нанесення пошкодження в ближньому бою, маніпулювання перешкодами) - які також можна використовувати в оригінальній грі.
 Гра також включає 16 типів монстрів (в тому числі сім нових стандартних монстрів і три нових боси) та нову кампанію з 25 сценаріями, яка пропонує героям розслідувати випадок таємничих зникнень у місті. 
 Gloomhaven: Jaws of the Lion націлений на те, щоб швидше залучити людей до ігрового процесу. Усі жетони місцевості були видалені, і натомість гравці гратимуть у самій книзі сценаріїв, в якій представлені нові художні роботи, унікальні для кожного сценарію. Останній бар'єр для входу - тобто вивчення гри - також був знижений завдяки спрощеному набору правил та підручнику з п'яти сценаріїв, що полегшить ігровий процес новим гравцям.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.