Нова Ера - новеньке видавництво настільних ігор з Одеси

Нова Ера - новеньке видавництво настільних ігор з Одеси

На горизонті замайоріло новеньке видавництво настільних ігор – Нова Ера. Вони планують займатися локалізацією настільних ігор та їх дистриб’юцією через власний магазин в Одесі. На 2021 рік заплановано 6 проєктів, 2 з яких вже анонсовано:

МікроМакро: Вбивче місто (MicroMacro: Crime City)

Це незвична детективна гра. Перед вами буде величезна чорно-біла карта міста, в якому постійно відбуваються якісь злочини. На початку гри ви візьмете одну з колод карток – це справа, яку вам варто розгадати. Перша картка познайомить вас із головним героєм (чи скоріше жертвою?) та розповість, що саме вам потрібно знайти на карті міста.

Вам здалося що ви знайшли потрібне місце чи шматочок сюжету? Чудово! Перевертайте картку, звіряйте інформацію та отримуйте нове завдання. І так поки не розкриєте весь злочин.

МікроМакро: Вбивче місто – це кооперативна гра. А значить діяти ви будете всі разом, як одна команда. Ніщо не має заважати вам обговорювати місця злочину, висувати власні теорії та шукати здогадки на карті.

Якщо ви хоч трошки читаєте англійською – можете пограти в демоверсію гри онлайн.

Інформація про строки: Передзамовлення гри МікроМакро: Вбивче місто стартуватиме в травні. Гра має приїхати в Україну в липні 2021 року.

Гра розрахована на 1-4 гравців, від 12 років (молодші також можуть в це грати, якщо не злякаються намальованих сцен насильства). Партія триває 15-45 хвилин.

Кімната 25. Повне видання (Room 25. Ultimate)

Уявіть, що ви потрапили в реаліті-шоу. Жорстоке реаліті-шоу. На кону – ваше життя. Ви в одній з кімнат, з 4 дверима. Чи ведуть хоча б одні з них до виходу з цього жахливого місця?

В грі є декілька режимів – кооперативний, коли ваша спільна мета вибратися за обмежений проміжок часу та режим із прихованими зрадниками. Цьому випадку всі гравці на початку партії отримають приховані ролі Хтось залишиться просто учасником реаліті-шоу, чия мета вижити. А хтось стане охоронцем. Трошки божевільним. Тому буде підступно влаштовувати різні пастки іншим учасникам намагаючись штовхнути їх вглиб лабіринту кімнат.

Гра розрахована на 1- 8 учасників, від 10 років. Партія триватиме близько години.

Цікавинкою є досить прості правила які поєднуються з напруженою та гнітючою атмосферою гри. Учасникам доведеться докласти чимало зусиль, щоб вибратись. А отже якщо ви шукаєте цікаву гру для великої компанії, серед якої можуть бути як фанати комплексних настолок, так і новачки — Кімната 25 чудовий вибір.

Інформація про строки: Передзамовлення гри Кімната 25. Повне видання розпочнеться у липні. Гра має приїхати в Україну у вересні 2021 року. Нова ера працює над цією грою разом з Планетою ігор.

Що нам відомо про новеньке видавництво ?

Майже нічого. Це їх перші проєкти, тому чекаємо, коли анонсовані ігри приїдуть в Україну, щоб оцінити якість перекладу та вміння правильно оцінити логістичні ризики. За якість самих ігор переживати не варто, вони друкуватимуться там само де й оригінальні версії — МікроМакро: Вбивче місто в Німеччині, а Кімната 25 в Китаї.


Оля

Картинки позичено з сайту видавництва.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.