Новий виклик для фанатів настільних ігор

Новий виклик для фанатів настільних ігор

Що об’єднує настільні ігри та українські міста? З першого, що спадає на думку – деякі локалізації та українські ігри друкують тут. Але далеко не всі. Засновники клубу настільних ігор «Печера клаб» впевнені, що спільного набагато більше. Тому вони відшукують різні цікаві місцини, та фотографують настільні ігри, що ідеально до них пасують. І роблять це з гумором.


Це чудова можливість розповісти світові про цікаві місця нашої країни. Ну і звісно познайомити людей із різноманіттям настільних ігор. І погуляти. І помізкувати над тим, де ще можна сфотографувати улюблену коробочку.

 


Ви також можете долучитись до цієї справи. Фотографуйте улюблені ігри в місцях, що їм найбільше пасують, та викладайте в соц. мережі з хештегом #настільнакраїначеленж.

Засновники челенжу пишуть:


«В кожному місті, містечку і навіть селищі нашої країни є цікаві, характерні саме для них місця і локації. І, ми віримо, що в кожному населеному пункті є люди, які захоплюються настільними іграми і мають свою ігрову колекцію. Давайте поєднаємо це!»


Отож, чекаємо на ваші світлини в соц. мережах. Хочемо гортати стрічку інстаграму та радіти тому, скільки завзятих та креативних настольщиків є в цій країні.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.