Новини від Свідків кубика 03.05.2020

Новини від Свідків кубика 03.05.2020

 

Роман зі Свідків кубика радо ділиться новинами настільної індустрії з усіма.

Онлайн-конвент настільно-рольових ігор Pajama Roll Con успішно відбувся у квітні. Формат трансляцій у твічі та онлайн партій себе повністю виправдав, тому організатори вирішили повторити подію ще й у травні. Підписуйтесь на сторіночки проєкту щоб не пропустити точні дати: фейсбук, інформаційний Telegram-канал, Telegram-чат конвенту та YouTube.

Видавництво Asmodee намагається підтримати роздрібні магазини, що могли постраждати від карантину та безкоштовно розсилає їм велику кількість ігор для розіграшів між покупцями та популяризації хобі. Чи допоможе це маленьким магазинчикам вийти в плюс і чи отримали хоч щось з цього магазини в Україні? Сподіваюсь, що ми це дізнаємось згодом.

Не тільки в Україні проходять онлайн конвенти. Весь світ на карантині, а отже і БГГ проводить BGG.Conline 20-21 травня. На вас чекають інтерв'ю та анонси від видавців, свою участь вже підтвердили понад 13 крутих видавництв ( Rio Grande Games, KOSMOS, Renegade Game Studio, Board&Dice, Ravensburger, Grey Fox Games, WizKids, Perplext, Good Game Publishing, Smirk & Dagger Games, 25th Century Games, Pandasaurus Games, Matagot, тощо), які покажуть свої найочікуваніші новинки. Також відбуватиметься обговорення номінантів цьогорічної премії Spiel des Jahres. Ви зможете прокоментувати відібрані ігри в чаті та поспілкуватися з членами журі премії.

Основні події будуть транслюватися з 13 до 19 години на твічі BGG.

Більше інформації тут.

Інші новини ритейлу та нових проєктів на Кікстартері ви можете побачити у відео. Дивіться і коментуйте.

П.С. Інформація про Кікстартер стартує з 6:24хвилини. Тайм коди є в описі під відео на ютубі.

Не забудьте підписатися на канал Світ настільних ігор, щоб не пропустити вихід нових роликів.

Всі інші новини індустрії ви можете знайти на нашому сайті.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.