Оновлення інформації по Онлайн турніру з гри Res Arcana

Оновлення інформації по Онлайн турніру з гри Res Arcana

Всім привіт! Ви вже точно знаєте, що на турнірі в нас гаряче і все пішло не за планом. Якщо у двох словах: значна частина гравців, прийшовши на свою гру виявили, що вони вже якимось дивом програли. Оскільки справжні українські млинці грудочками не беруться ні з першого, ні з якого іншого разу, ми щиро просимо вибачення у всіх учасників турніру за ситуацію, що склалася. Нам дуже шкода, ми теж хотіли, щоб все пройшло гладенько. Але склалося не так як гадалося, тож треба виправляти ситуацію.

Отже, щоб провести турнір, ми вирішили робити все ручками, а не покладатися на автоматику. Випадковим чином була сформована турнірна таблиця.


Знайдіть в ній себе і вашого першого опонента. Зв'яжіться з ним на BGA та домовтеся про час проведення партії. Потім повідомте про домовленість Олі (@oiianka  в Телеграмі) або Сергію (@sudzaku в Телеграмі) чи в приватних на BGA (ніки на БГА: Oiianka та druos4 відповідно). Для вас створять стіл на вказану дату та час. Зважайте, що якщо запізниться на партію, БГА автоматом зарахує вам поразку.
Дуже вас просимо, повідомляти про домовленість заздалегідь. При всьому нашому бажанні, ми не можемо чергувати онлайн цілодобово.

Розклад також трохи зсунувся.

Розклад:


1 раунд має завершитися до ВТ 2 березня 01:00. (108 учасників)
2 раунд має завершитися до ЧТ 4 березня 01:00 (64 учасники)
3 раунд має завершитися до СБ 6 березня 01:00 (32 учасники)
4 та 5 раунди мають завершитися до НД 7 березня 01:00 (16 та 8 учасників)
6 та 7 раунди заплановано відіграти не пізніше НД 7 березня (4 та 2 учасники)

Як і раніше, якщо ви й ваш опонент в наступному раунді відіграли свої партії раніше, ви можете домовитись про гру раніше закінчення попереднього раунду. Тобто вам не потрібно чекати кінця 5-ого раунду, щоб зіграти в 6-ому.

Також з цього випливає ще один прикрий наслідок. Результати всіх успішно зіграних матчів скасованого турніру анульовано. Це вкрай неприємно для переможців. Але просимо поставитися до нас із розумінням і віднестися до ситуації філософськи. Вам потрібно буде зіграти 6-7 ігор для перемоги. І навряд чи одна гра може критичного змінити результати всього чемпіонату. Якщо ви майстерний гравець, то все одно перемагатимете на шляху до фіналу.

Мив свою чергу докладемо всіх зусиль, щоб надалі вам було комфортно та приємно брати участь у турнірі. Ще раз вибачаємося за цей прокол та дякуємо, що ви доєдналися до турніру.

Бажаємо всім удачі! І нехай переможе найсильніший.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.