Перший етап турніру по грі "Джайпур"

Перший етап турніру по грі "Джайпур"

Нагадуємо, що сьогодні о 21:00 завершується реєстрація на онлайн турнір з гри "Джайпур"!

Вже завтра, 1го квітня, гравці зможуть розпочати свої матчі. 

Для користувачів Телеграм було створено окрему групу, де можна обговорювати турнір та оперативно дізнаватися про всі новини.
Також ви можете звернутися до адміністратора через повідомлення BGA — нікнейм "druos4".

Перший етап турніру — відбірковий, буде проводитися за олімпійською системою (на вибування) протягом двох турів. За результатами матчів ми отримаємо 32 учасники, що пройдуть у другий, груповий етап.

Усі учасники будуть випадково розподілені по турнірній сітці. Враховуючи швидкість самої гри, ми будемо збирати маленькі групи з двох сусідніх пар. Для них на Boardgamearena буде створюватися окремий "турнір", в якому вони одразу будуть грати 2 тури. Тобто 2 пари одночасно грають свій 1-й тур, а після нього, переможці гратимуть свій 2-й тур.

Кожен з турів буде мати чіткий час свого початку. Зверніть увагу, що BGA дає "вікно" у 5 хвилин, що б увійти у свій матч. Тобто, якщо ваш конкретний матч призначено, наприклад, на 21:00, ви матимете вікно з 21:00 по 21:05, щоб розпочати гру. У разі запізнення система BGA автоматично призначить поразку. Підтвердити участь у матчі потрібно до початку матчу.

Якщо ви за якихось обставин не можете з'явитися на гру у зазначений час — обов'язково попередьте адміністратора.

Зверніть увагу, в залежності від остаточної кількості учасників, саме ваш блок турнірної сітки може трохи відрізнятися від інших.


Скоріш за все, ви будете грати 1-й тур, та якщо переможете, будете ще грати 2-й тур із переможцем сусідньої пари. В разі другої перемоги — ви проходите у наступний етап турніру.

Але може трапитися, що через певну кількість учасників ваша частина сітки буде мати такий вигляд:

В цьому разі вам або доведеться так само грати потенційно 2 тури, або вам "пощастить" і ви одразу почнете із 2-го туру.

 

Ми підтримаємо градус інтриги: з ким саме вам доведеться грати ви дізнаєтеся тільки як буде призначена дата та час ваших матчів.


Для полегшення зведення вільного часу гравців, кожен зареєстрований учасник може заздалегідь відмітити в які дні етапу у які часові проміжки він матиме змогу зіграти свої матчі. 

Для цього у розділі Матчі ви можете позначати окремі проміжки часу.

Вам достатньо обрати день та вказати час, у який ви матимете змогу грати.



До закінчення кожного дня першого етапу ви можете редагувати ці позначки.

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.