Статистика зіграних ігор

Статистика зіграних ігор

Вихідні – чудовий час, щоб сісти десь в затінку із прохолодним напоєм і розкласти улюблену настолочку. А тепер, ще й можна інформацію про цю партію додати до історії своїх ігор на Порталі. Щоб ми потім, як фейсбук, кожного року нагадували, що у 2021 у тебе щовихідних були настільні туси, а тепер ні (жарт).

Коротко розповідаю, що воно таке

Ти можеш зайти у свій акаунт, в меню знайти кнопку «Історія ігор» та додати інформацію про будь-яку зіграну партію.
Вся ця інформація зберігатиметься у твоєму акаунті й в будь-який момент ти зможеш переглянути – де, з ким, та у що граєш найчастіше. До того ж можна зберігати ще й будь-яку іншу інформацію, яка здається тобі важливою.


Статистика буде виводитися як у вигляді таблиці, так і у вигляді зручних діаграм.


Дані можна переглянути як по конкретних партіях, так і по всім партіям у цю гру, або по всім партіям у всі ігри.

Які є аналоги?

Досить давно існує додаток Board game stats в який можна також заносити інформацію про зіграні партії й вона синхронізуватиметься з акаунтом на BGG. Ти можеш імпортувати дані з цього додатку/BGG на Портал і продовжувати вести статистику тут, користуючись інтерфейсом українською мовою.

Так виглядає додаток BGG stats

Так виглядає додаток

Як додавати записи партій? Покрокова інструкція

1. Зайди у свій акаунт на сайті.
2. У випадаючому меню праворуч (кнопка «Кабінет») знайди кнопку «Історія ігор».


3. Натисни кнопку «Додати запис гри».


4. Почни вводити назву гри (можна українською) та обери відповідну гру з випадаючого списку. Має з’явитися фото коробки цієї гри.


5. Заповни будь-які інші поля, які вважаєш за потрібне: коли була зіграна партія, де, з ким, скільки тривала, хто виграв, хто яким кольором або за яку фракцію грав, скільки переможних балів набрав кожен гравець.


6. Натисни кнопку «Зберегти».
7. Тепер зіграна партія буде показуватися у твоїй особистій Історії ігор. Додавай всі партії, щоб вивести повну статистику своїх ігор.

Всі записи можна редагувати за потреби або видалити.

Що ще цікавого?

По-перше, люди переважно грають в одних й тих самих місцях (наприклад, у себе вдома чи в улюбленому клубі) зі своїми друзями. Тому, коли ти додаватимеш запис вперше – обери «Нову локацію». Коли створюватимеш наступний запис – у випадаючому списку вже будуть показуватися місця в яких ти грав\грала раніше. Це пришвидшить процес запису партії.


Те ж саме і з друзями – люди, з якими ти граєш найчастіше будуть у швидкому доступі під кнопкою «Додати гравця».



По-друге, якщо в тебе в статистиці є партії в яких ти забув\забула позначити себе – праворуч зверху з’явиться спеціальна кнопка. Натиснувши на неї ти побачиш повний список зіграних партій, в яких немає тебе і зможеш відредагувати їх або видалити.

Так виглядає нагадування про партії без тебе



По-третє, ми ще працюємо над вдосконаленням статистики, тому:

Якщо маєш якісь зауваження чи пропозиції

Приєднуйся до спеціально створеної групи в телеграмі Логи партій beta. Ми продовжуємо збільшувати функціонал Історії ігор і будемо раді зворотному зв’язку.
 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.