«Теорія гри» і я: 2 роки разом

«Теорія гри» і я: 2 роки разом

731 день назад ми опублікували перший допис в «Теорію гри» (то були якісь смішні картинки але це не точно). Запросили друзів, зробили репости на свої сторінки. Отримали охоплення аудиторії – аж 23 персони і перші лайки! А в «вконтактє» ще більше. Взагалі ми багато сил покладали на розвиток сторінки в VK, але під час його блокування досить легко прийняли рішення перебратися сюди й досі про це не шкодуємо.

Пишалися, хвилювалися, писали тексти, знову і знову запрошували людей до діалогу або лайкнути пост.

Вчилися на своїх помилках – не грубити людям, вказувати, звідки беремо фото, банити людей, відстоювати свої кордони, знімати відео, так щоб нам подобався процес… Досі є якісь моменти про які ми з Михайлом сперечаємось. Є теми про які нам цікаво писати і які не знаходять відгуку в аудиторії, чи навпаки теми, за які берешся через силу, а потім спілкуючись в коментарях розумієш, що круто, що ми саме про це написали. А іноді виставляєш міпла в кольорах ЛГБТ+ спільноти, і думаєш – «скільки людей відпишеться через це від ТГ та й ще обматюкають мене в коментах». А нічого не відбувається і всі коментують, доброзичливо, як зазвичай. І я радію 

Час від часу є втома, бо це проект яким ми займаємося після роботи й деколи я ловлю себе на думці «може краще нормально поспати, замість того щоб посеред ночі строчити чергову нотатку в ТГ?». Є багато бажань пов’язаних з розвитком блогу, на які банально не вистачає ресурсів. Але при всьому цьому є і велика втіха: від нашої роботи; від спілкування з читачами; від того, що маю змогу поспілкуватись з виробниками та пограти в деякі ігри ще до їх виходу; від того що маю великі надії на розвиток настільного хобі в Україні та на власні очі бачу як ситуація з кожним роком стає все кращою; від відчуття власної причетності до цих процесів; і звісно від можливості пограти з вами прямо в «Теорії гри» в улюблені настолки!

Дякую за всі ваші коментарі й лайки, за те що читаєте нас і робите репости. Все це дає натхнення та допомагає зрозуміти, що ми не дарма пишемо в цей блог.

А ще в мене (як і у Міші) є думки про те як зробити «Теорію гри» ще кращою та більш інформативною. Про свої він писав в попередньому пості, а я опишу свої забаганки.

Наприклад, в нас інколи виходять своєрідні «дайджести настільних подій». Вони завжди отримують гарне охоплення, адже людям цікаво куди можна сходити у своєму місті, або навіть з’їздити на вихідні. Але складати їх неймовірно затратно по часу, бо наразі я нараховую близько 90 клубів та магазинів, що займаються настільними іграми. Щоб переглянути сайт та сторіночку в фб кожного і зрозуміти, чи влаштовують вони щось в цьому місяці в мене йде цілий день (саме тому дайджести виходять так рідко). Отож, якщо ви організовуєте якусь подію або почули про щось цікавеньке – кидайте лінк, скріншот, опис або аудіоповідомлення (як вам зручніше, ми відкриті до всього) нам в повідомлення сторінки. Тоді ми із задоволенням поширимо інфу про івент серед підписників. Нумо співпрацювати!

П.С. І взагалі пишіть нам частіше. Отримувати зворотний зв’язок та спілкуватися з вами справді круто. Саме тому вже 731 день поспіль я заходжу в Теорію гри, публікую щось, читаю вас і часто-часто посміхаюсь.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.