Undaunted Normandy вийде українською

Undaunted Normandy вийде українською

Цього понеділка видавництво Lord of boards анонсувало локалізацію гри “Undaunted. Normandy”

 

Undaunted Normandy це тактичний історичний варгейм, про події 1944 року в Нормандії, де вам потрібно буде виконувати певні місії, або завадити супротивнику виконати свої. Звісно, історичність гри умовна, але настолки люблять не за історичну достовірність, а за цікаві партії. А цього тут як раз достатньо. 

 

Гра в певній мірі асиметрична: від сценарія до сценарія супротивники матимуть різні початкові умови та умови перемоги.

 

Undaunted Normandy - колодобудівнича гра. Ви матимете власний ринок доступних карт, звідки зможете докупляти карти в колоду, а всі ваші дії будуть диктуватися саме тими карами, що прийшли вам на руку. Ви можете зіграти кожну карту декількома варіантами і вам доведеться щоразу обирати найоптимальніший в даній ситуації.

 

Але в грі є не тільки карти. Усі ваші дії відображатимуться на полі бою, що складається з різних тайлів. Там є і ліси, котрі дають вашим військам хороше укриття, і чисте поле, куди без нагальної потреби краще не потикатися, річки, переправи і таке інше. Також під вашим керівництвом будуть різноманітні види військ, що маневруватимуть, атакуватимуть супротивника, утримуватимуть позиції та окопуватимуться, щоб врятуватися від ворожого вогню. 

 

Геймплей неймовірно простий, правил буквально хвилин на 5. І при цьому Undaunted Normandy дійсно цікава, як тактична гра, де треба помізкувати, а подекуди й ризикнути. Гра точно підійде новачкам та гравцям із середнім досвідом, а ґіки цілком здатні самі вирішити, чи варта вони їхньої уваги.

 

Крім того, Lord of boards казали, що локалізація повністю виготовлятиметься в Україні, що безперечно є хорошою новиною.

 

Коли почнеться передзамовлення і скільки коштуватиме гра поки що не повідомляли.

Посилання на анонс локалізаці у фейсбуці

Жмакайте на зображення та підримуйте нас на патреоні, щоб отримувати більше актуальних новин та цікавих матеріалів про настільні ігри

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.