Як швидко порівняти ціни в магазинах настільних ігор?

Як швидко порівняти ціни в магазинах настільних ігор?

У випадку якщо ви ще не маєте улюбленого магазину настільних ігор, або в цьому магазині немає гри, яка вам потрібна, доведеться заходити в пошуковик, щоб знайти бажане за найкращою ціною. А якщо окрім ціни вас цікавить ще й конкретна мова? Доведеться передивитись декілька сторінок пошуку, перед тим як знайдеш необхідне.

Ми впевнені, що завдання Порталу — робити життя настольщиків легшим. Саме тому тепер на нашому сайті з'являтиметься інформація про ціни на настільні ігри в різних магазинах.


На сторінці з грою ви знайдете:
- якою мовою видана гра;
- в яких магазинах є прямо зараз;
- скільки коштує прямо зараз.

Ви можете одразу перейти на сторінку цієї гри в магазині щоб здійснити покупку.


 

Щоб знайти інформацію про ціни

1. Ви можете в строку пошуку ввести назву гри.


Та на вкладці цієї гри натиснути «У магазинах».


2. Якщо ви хочете побачити ціни на всі ігри у верхньому меню натисніть «Ринок» та оберіть кнопку «Магазини».



Наразі новий функціонал тестується. Зараз на сайті показано ціни 5 великих магазинів настільних ігор для Топ-100 ігор з BGG. Якщо у вас є пропозиції по покращенню цього сервісу — напишіть нам через форму зворотного зв’язку на сайті або у чатик Балачки Теорії гри в телеграмі.
Якщо ви представник магазину, і хочете, щоб ваш магазин було додано до системи порівняння цін — напишіть Олі в телеграмі.

Звісно, ціна може не бути головним фактором за яким ви обираєте настолку. Саме тому на Порталі ви можете зайти на сторінку конкретного магазину та залишити оцінку та відгук про якість обслуговування. Допомагайте магазинам ставати кращими, а покупцям здійснювати покупки там, де їх чекає прекрасний сервіс.

Про інші корисні функції можна дізнатися за хештегом Оновлення порталу.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.