Звіт за місяць - чудові новини і нудні цифри

Звіт за місяць - чудові новини і нудні цифри

Вже цілий місяць ви можете заходити на наш Портал про настільні ігри. Здається, що це доволі великий проміжок часу, але для нас він пролетів досить швидко, адже роботи над Порталом ще дуже багато. Хотілось би поділитися з вами частинкою внутрішньої кухні, щоб ви знали які зміни вже відбулися і що у нас в планах.

Що зроблено?

Відбулася 17-та сесія колективного обміну настільними іграми.

Ми знаємо, що багато хто з вас, ще не отримав та не відправив свої лоти, але вся попередня робота вже закінчена, тому ми можемо трохи видихнути. Це була перша сесія на новому Порталі. На обмін було зареєстровано рекордну кількість лотів – 764 штуки, з яких вдалося обміняти 160. Сподіваємось, що надалі кількість учасників та лотів тільки зростатиме, а ми зі свого боку спробуємо зробити Обмін більш зручним для вас.

Нагадую, що зараз ще можна взяти участь в Експрес-обміні не залежно від того, чи брали ви участь в основному.

Ми виловили та виправили понад 50 багів різного ступеню критичності. На деякі ми натикаємося самі, а про інші ви нам пишете через форму зворотного зв'язку чи в месенджерах. Хочеться подякувати вам за це. Завдяки вам ми стаємо кращими. В прямому сенсі.

На Порталі з'явилася можливість завантажувати фотографії до ігор. Тому, якщо під час партії вам вдалося зафіксувати яскраві моменти – не соромтеся ділитися фотографіями з іншими.

Тепер підтримати проєкт фінансово можна прямо на сайті, не переходячи на сторонні сервіси. Всі отримані таким чином кошти будуть використані на підтримку та розвиток Порталу. 

Радимо робити це авторизованими – тоді ми будемо знати кому дякувати, а ви скоро зможете отримати різноманітні плюшки, які можна буде використати на Порталі.

Також ми трохи "прокачали" календар. Відтепер користувачі можуть додавати туди власні події – приватні чи не дуже. Це гарний інструмент, щоб поділитися інформацією про старт передзамовлень якоїсь гри, велику ігротеку чи онлайн-зустріч з видавництвом.

За цей місяць опубліковано 9 новин та 7 статей. З них 4 статті нам надіслали сторонні автори та ще одну було створено за мотивами народної творчості. Хочеться подякувати всім, хто надсилає нам матеріали – завдяки вам читачі можуть дізнатися щось цікаве про настільні ігри, а ми – трохи видихнути й не боятися що Портал стане не цікавим без нових текстів. В майбутньому – учасники й самі зможуть публікувати цікаві статті або описи зіграних партій.

Над чим працюємо зараз?

Ми провели невеличке опитування в телеграмі й дізналися, що:

1. Ви хочете побачити на Порталі список всіх магазинів та мати можливість лишати про них чесні відгуки та виставляти оцінки. Таким чином ми зможемо створити рейтинг магазинів настільних ігор, а ви легко зможете дізнатися чим вони відрізняються один від одного.

2. Вам було б зручно бачити на Порталі список видавництв та мати можливість швидко дізнатися які ігри вони вже видали, а які тільки планують. Цього року ми буквально були засипані анонсами нових крутяцьких локалізацій від різних видавництв і хотілося б, щоб в цьому потоці інформації можна було легко орієнтуватися.

Також ми продовжуємо виправляти різноманітні баги знайдені на сайті.

Що далі?

Це залежить не тільки від нас, а від ваших побажань. Висловлюйте свою думку – чого саме вам не вистачає на Порталі? Який функціонал був би кориснішим? Що вам подобається, а що ні? Ми не можемо пообіцяти одразу втілити всі забаганки в життя, але точно братимемо до уваги різні думки, адже варто пам'ятати, що портал створено для розвитку настільної спільноти України.

І на останок – трохи статистики

За цей місяць ви переглянули сторіночки Порталу 83 тисячі разів і в середньому проводите на сайті по 10 хвилин. Сподіваюсь, що це тому що вам цікаво та корисно тут.

Дякуємо, що ви з нами.
 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.