Admiral

Admiral
Світова оцінка: 6.7
Кількість гравців: 2 - 6
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 60
Складність: 3.3
Видавець:
Реліз локалізації:

Морські хвилі несамовито б'ються об корму бойових вітрильників, палуби начищені до блиску і поскрипують в очікуванні капітанів, ціла ескадра розгорнула вітрила назустріч попутному вітру. Штурвал чекає... і ласкаво просимо на борт, Адмірал!

 найбільша та дуже деталізована гра на морську тематику з надзвичайним флотом з 24 кораблів;
 правила вимагають зусиль для освоєння, проте це повністю окупиться можливістю відчути себе справжнім капітаном піратського вітрильника;
 дозволяє розігрувати безліч сценаріїв морських битв;
☑ гра може бути освоєна як досвідченими гравцями, так і тими, хто лише знайомиться з цікавим світом настільних військово-стратегічних ігор.

Гра надає в розпорядження гравців все основні бойові прийоми вітрильного флоту: протистояння найпотужніших кораблів, абордаж і захоплення фортів супротивника, використання брандерів (кораблів, призначених для підпалу вітрильників супротивника), захоплення колоній.

Унікальність «Адмірала» в тому, що сценаріїв гри може бути придумано безліч. Великий набір компонентів і поле, які можна вільно формувати (всі рифи та острови представлені окремими елементами, і можуть кожну гру розміщуватися по-різному), дають можливість створювати нові сценарії, виступати в ролі флотоводця або піратського адмірала, захищатися і нападати, супроводжувати конвої з золотом і боротися за владу на морських теренах.

Для відстеження витрати ресурсів кораблів і пошкоджень, які завдають супротивники вдалими пострілами, у кожного гравця є унікальні картки кораблів. За допомогою фішок можна відзначати на картках всі зміни, що відбуваються в процесі гри. Фішки кріпляться до них на магнітній основі, що дозволяє позбутися від таких проблем при грі як - хитнули стіл і все розсипалося.

Правила пересування корабликів і стрілянини мають кілька ступенів складності (як для досвідчених гравців, так і для юних капітанів):

  • Лейтенант — якщо грають діти, немає складних підрахунків, проста і зрозуміла логіка руху кораблів по карті;
  • Капітан — для підлітків і більш старших шанувальників морських битв — дуже наближені до реалій правила пересування кораблів і точності стрільби;
  • Адмірал — ускладнені правила руху і стрільби.

В базових правилах запропонований для гри сценарій «Перлинні мілини», також в розділі «Правила» додана для скачування попередня редакція правил, в якій описані ще 2 сценарії гри:

  1. «Океан у вогні!» — класичне протистояння двох флотів, мета гри — знищити супротивника або захопити його Королівський порт. І все це треба зробити з урахуванням змін вітру, не розбивши свої кораблі об рифи, точно стріляючи в супротивника!
  2. «Даруй  успіх нам в бою, Веселий Роджер» — пірати хочуть захопити іспанський флот, який перевозить золото з Нового в Старий світ, іспанці, звичайно ж, проти. Розгортається бійка не на жарт, а на смерть!

Такі ігри дозволяють розвивати фантазію, нарощувати свій інтелект, швидкість мислення, ерудицію та навички спілкування, і, найголовніше, допомагають відмінно провести вільний час в приємній компанії!

 

Адмірал — це не просто гра, а справжній ігровий конструктор, за допомогою якого можна розіграти будь-яку морську битву!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.