Вибори

Вибори
Народна оцінка: 8
Кількість гравців: 3 - 6
Вік гравців: 16
Тривалість гри: 50
Складність: 2
Видавець:
Реліз локалізації:
Категорії: Гумор Політика

Вибори - це нескладна карткова гра, в котрій кожен з учасників відчує себе справжнісіньким кандидатом на виборах тварин.

Щоходу гравці розігруватимуть карти своєї піар-кампанії та намагатимуться привабити якнайбільше виборців. Звісно, одними чесними методами тут не обійтись - тому окрім обіцянок добробуту, щастя і процвітання в хід піде також бруд, плітки та спроби очорнити суперників.

Ця захоплива гра триватиме мінімум 4 раунди, та скінчиться, коли вийде спеціальна карта події. В кінці гри всі підраховують кількість своїх виборців. Перемагає гравець із найбільшою кількістю.

Що подарувати на День Народження? Книгу, барабани чи настільну гру?

ВИБОРИ - огляд настільної гри, де можна роздавати гречку

Ми тут значить обирали всім народом президента: Не жлоба, не ліберала, не єврея, не агента, Не баптиста, не масона, не невротика, не гея: Обирати президента – всенародна епопея. Жадан i Собаки - За#бали

Відгук по настолка за серпень 2022

В цьому відео я розповідаю про настолки у які я зіграв у серпні 2022 року. Також розповідаю про новини каналу TheDrotUA та розігрую настолки!

Граємо у Вибори з TheDrotUA

Усім привіт! Ми знову завітали в гості до Ярослава з каналу TheDrotUA. Цього разу разом з ним та Промінчиком зіграли в настільну гру "Вибори" від видавництва WoodCat. У цій грі ми перевтілились у безпринципових тварин, які заради виборців готові знищити репутацію конкурентів чорним PR.

Вибори | Розпаковка настільної гри

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду розпаковки настільної гри "Вибори" від видавництва WoodCat. З цього відео ви дізнаєтесь, які компоненти знаходяться всередині "Виборів" та результати розіграшу настільної гри "Сіміло. Тварини". У настільній грі "Вибори" гравці стануть кандидатами на виборах. Їх завданням буде отримати більше політичної підтримки, ніж у опонентів. Під час гри ви використовуватимете білий PR щоб чесно отримувати підтримку виборців. Але ж конкуренти не сплять! Не дайте їм обманути виборців! Краще зробіть це першим за допомогою карт сірого PR. Ну а, для надійності, варто знищити репутацію конкурентів чорним PR.

Вибори Огляд настільної гри

В цьому відео Ростик та Маринка поділяться своїми враження про настільну гру Вибори, яку їм на огляд прислало видавництво Wood Cat Games.

Вибори. Огляд настільної гри

Огляд настільної гри Вибори

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.