AFU: Armed Forces of Ukraine

AFU: Armed Forces of Ukraine
Світова оцінка: 9.6
Кількість гравців: 1 - 2
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 60
Складність: 2
Реліз локалізації:

Огляд ТОПових новинок ЛИСТОПАДА

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду огляду новинок від українських локалізаторів за листопад 2022 року від відеоблогу "Карти на стіл". Звичайно, новинок було більше, але ми говоритимемо тут тільки про настільні ігри, в які вдалося пограти, та серед яких ми обрали ТОП 5, що найбільше нам сподобалися. У цій підбірці будуть ті ігри, у які ми зіграли декілька партій, але не випробували усі їх можливості (більшу кількість гравців, складніші режими). УВАГА! Випуск записано на початку грудня, але через часті відключення світла, змонтувати вдалося лише зараз. Втім, сподіваємося, що для вас відео буде цікавим. 00:00 - Вітання 01:11 - Порядок розміщення ігор 01:42 - Велонімо (Velonimo) 07:04 - Ханамікоджі (Hanamikoji) 13:24 - ЗСУ. Armed forces of Ukraine 19:43 - Дика природа. Серенгеті (Wild: Serengeti) 23:51 - Анкх. Боги Єгипту (Ankh: Gods of Egypt) 32:29 - (Гра-бонус) Ходу героям нема! (Keep the Heroes Out!) 42:34 - Фінальне слово

ЗСУ - Настільна гра, де ви граєте за Збройні Сили України

Це огляд на українську настільну гру ЗСУ: Збройні Сили України від видавництва Kilogames. У цій грі 1-2 гравці будуть брати на себе роль українських військових, які протидіють росіянцям в російсько-українській війні.

Відгук по настолкам за лютий 2023 (Голем, Капітани Зорельотів, ЗСУ, Лузітанія, Рамен)

Відгук по настолкам за лютий 2023 (Голем, Капітани Зорельотів, ЗСУ, Лузітанія, Рамен)

ЗСУ Armed Forces of Ukraine Настільна Гра Огляд

Настільна Гра ЗСУ Armed Forces of Ukraine - це гра про війну росії з Україною. У цій настільні грі вам буде необхідно стати на чолі Збройних сил України, щоб протистояти навалам окупантів у відкритих боях, застосовувати свою тактичну хитрість та міць армії при деблокаді обїєктів і звісно демонструвати воєнну хитрість і витримку при виконанні особливих цілей. ЗСУ Armed Forces of Ukraine використовує механіку колодобудування, і виконання цілей, які за більшою мірою мають умови по сбиранню відповідних карт у свою колоду, знищення зазначених ворогів, чи деблокування вказаних об'єктів.

Про настільну гру "ЗСУ" (Володимир Семенів) | ДИВНИЙ/ДИВАННИЙ ПОДКАСТ № 05

Усім привіт, ми запросили на наш дивний диван Володимира Семеніва - геймдизайнера та автора настільної гри "ЗСУ". У цьому випуску ми поговоримо про етапи створення гри; про те, як гра перекладалася на англійську; що було найважче в перекладі; про те, як гра побувала в Німеччині на Essen Spiel та про те, як там її сприймали.
Безплатні ігротеки з Kilogames 16, 17, 18 лютого та 1, 2, 3 березня 2024 року

Безплатні ігротеки з Kilogames 16, 17, 18 лютого та 1, 2, 3 березня 2024 року

Разом з партнерами Kilogames запланували серію безплатних ігротек у вересні 2023 року. Цього разу граємо у настільну гру ЗСУ. Armed forces of Ukraine.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.