Підозрювані. За справу береться Клер Гарпер(Suspects: Claire Harper Takes the Stage) (2021)

Базова гра
Ранг: 999999
Світова оцінка: 7.4
Кількість гравців: 1 - 6
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 90
Складність: 1.8
Видавець:

Опис

«Підозрювані» – це детективна кооперативна (або ж соло) гра, що пропонує учасникам розслідувати загадкові справи з яскравими персонажами та насиченими сюжетами, натхненними класичними детективами Аґати Крісті. Ви гратимете за Клер Гарпер – молоду детективку, яка розкриває заплутані злочини 1930-х років у різних куточках світу.

Протягом гри ви читатимете карти доказів, обговорюватимете отриману інформацію, робитимете припущення та певні висновки. Ваша мета – здобути якнайбільше очок, правильно відповівши на запитання.

«Підозрювані. За справу береться Клер Гарпер» – це перша частина серії. Вона містить три справи – «Убивство в маєтку Аллістерів», «Останній акт» і «Крила помсти».

Хто така Клер Гарпер?

Клер Гарпер, вигадана протагоністка гри, була однією з перших жінок, що здобули оксфордську освіту. Вона народилася в 1910 році. Затята читачка детективів Аґати Крісті, мандрівниця та справжня британка зі своїм чаюванням о п’ятій. Клер здобула вищу освіту в Оксфордському університеті після запровадження квот на жінок-студенток у 1927 році. Це стало ключем до здійснення її мрій – наслідувати приклад батька й отримати диплом із кримінального права. Тепер Клер Гарпер перешкоджає злочинам, виявляє та розслідує їх. Для її блискучого розуму немає справ, які були б надто заплутаними або складними. Клер Гарпер – не просто детективка. Вона найкраща в цій справі.

Огляд ігроладу

Виберіть справу, яку ви хочете розслідувати, і візьміть із коробки та підготуйте відповідні компоненти. На початку гри прочитайте передмову. Після передмови вам буде запропоновано прочитати запитання до справи. Після цього ви розпочнете розслідування.

Ви будете отримувати вказівки взяти карти доказів та ознайомитися з певними документами. Протягом гри ви бачитимете різні символи, що відповідають певним діям, які можна виконати.

Що раніше ви дасте відповіді, то більше очок здобудете. Отримавши більше інформації, ви завжди можете змінити свої відповіді. Дійшовши згоди щодо відповідей на запитання, ви можете відкрити конверт із розв’язкою, прочитати відповіді й порахувати свої очки.