Долина Крамарів 2 - Ера майстрів торгівлі (Dale of Merchants 2)

Долина Крамарів 2 - Ера майстрів торгівлі (Dale of Merchants 2)
Світова оцінка: 7.3
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 30
Складність: 2.1
Видавець:
Реліз локалізації: 1. 2022

Граємо в Долину Крамарів | Летсплей | Dale of merchants | Ти на кого бочку котиш?

Сьогодні зіграли для вас в Долину Крамарів. Всі звірятка з другої коробки. Так хто буде так торгувати, що найшвидше збере свій прилавок? Робіть ставки в коментарях! Нумо бігом дивитись та дізнаватись хто на кого бочку котить! Приємного перегляду!

Перші враження | Незбагненне, Долина крамарів, Пончевілля, Анкх, Утрачені моря

Всім привіт! Перші враження №5 з іграми Незбагненне, Долина крамарів, Пончевілля, Анкх, Утрачені моря. У цьому випуску - Довідник в руках на всю партію - Вирахування хто ж зрадник серед професійних гравців у мафію - Реіграбельність і комбінація колод зашкалює - Охх, як же можна підсолити іншим - Воно точно гарно грається на двох гравців? - Паспорт пірата з гумористичними історіями

Долина крамарів | Огляд | Dale of Mechants

Ми повертаємся і вітаємо вас у 2022 (тут не буде ніяких жартів про 2222). Сьогодні в нас на огляді чудова серія ігор - Долина Крамарів. Приємний арт, який зробив сам автор гри, кидається в очі одразу як ви відкриваєте коробку. Також ця гра нагадала мені чимось Cosmic Encounter, тому що дуже багато різноманітних дій можна робити завдяки ефектам. А асиметричність народів звіряток додасть вам великої реіграбельності. Більше про це та інше в цьому відео!

Долина Крамарів (Dale of Merchants) Огляд настільної гри

У цьому відео Ростик та Маринка поділяться своїми враження про настільну гру Долина Крамарів (Dale of Merchants), яку локалізувало видавництво Game7Days. Вони локалізували три частини цієї гри. Долина Крамарів - це серія колодобудівельних ігор. Дії гри розгортаються в казковій Даймії, світі тварин. У Долині Крамарів гравці перевтілюються у звіряток-торговців, які набувають нових вмінь, торгують товарами та розпоряджаються своїми запасами. Перший гравець, який заповнить свій прилавок вісьмома стосами товарів, стане переможцем змагання і почесним членом гільдії. Кожен випуск містить 6 унікальних колод народів звіряток, які роблять ігровий процес різноманітним.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.