Star Wars: Legion

Star Wars: Legion
Світова оцінка: 8.1
Кількість гравців: 2
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 120
Складність: 3.4
Реліз локалізації:

Розпаковка Star Wars Legion: Han Solo Commander Expansion

Розпаковуємо доповнення до гри Star Wars Legion!

У цьому відео ви:

- побачите патлатого Мішу, котрий відпускає собі волосся

- розгадаєте таємницю доволі великої коробки з доповненням

- дізнаєтеся, де можна подихати справжнім американським повітрям, виготовленим в Китаї

Розпакування Star Wars Legion: Death Troopers

До мене нарешті приїхала малесенька посилочка з коробкою Star Wars Legion: Death Troopers та другим Вейдером. Ще в лютому замовляв. Я не уявляю, як дехто  вас чекає на свої кікстартери більше ніж рік. Для мене звичайні кілька тижнів – довго. А за ці пару місяців я взагалі встиг забути, що до мене має щось приїхати. 

Менше з тим. Отримав свої коробочки і вирішив записати відео з розпакуванням і ще додатково трошки розповісти про саме доповнення та гру. Тож приємного перегляду, лайкайте, коментуйте та підтримуйте нас на Патреоні.

Star Wars Legion: Darth Vader Operative Expansion від відкритої коробки до розфарбованої мініатюри

Хочу показати вам відео незвичного для нас формату. Я зафільмував весь процес збору на розфарбовки моделі з набору Star Wars Legion: Darth Vader Operative Expansion.

Зізнаюся, я обожнюю такі відоси. Ставлю швидкість на х2 без звуку і дивлюся як складають та розфарбовують моделі літаків, реставрують іграшкові машинки або кастомізують модельки Хот Вілс. Часто ютуб видає справжніх майстрів, але деколи хочеться дати ляща й гукнути “Шо ж ти робиш?”. Проте в будь-якому разі мені цікаво дивитися і захоплюватися майтерністю, або навпаки мотивуватися тим що навіть я можу краще.

Думаю мій левел розфарбовування можна все ж віднести до другого типу. Дивіться, діставайте фарби і робіть краще, це не так вже й складно.

Ще хочу сказати, що перше відео в такому форматі виявилося не дуже вдалим. Аерограф, палітра і купа цікавих деталей лишилися за кадром. Коли малював пензлем активно закривав від камери пальцями саму мініатюрку. Та й взагалі після кожного кроку варто було б робити великим планом те що вийшло. А також погане світло, так собі камера та й взагалі. Але тим не менше, я вдоволений результатом. Мені відео подобається, як і те, як я розфарбував Вейдера. 

Можливо це буде останнім відео в такому форматі, а може стане постійною рубрикою. Тим не менше, бажаю приємного перегляду та з нетерпінням чекаю ваших лайків, дизлайків, коментарів та поширень. 

І пам’ятайте, що Теорію Гри можна підтримати на Патреоні.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.