Контур (Kontour)

Контур (Kontour)
Світова оцінка: 6.5
Кількість гравців: 3 - 7
Вік гравців: 10
Складність: 1
Видавець:
Реліз локалізації: 8. 2021

Контур (Kontour)  проста і дуже швидка настільна гра для вечірок. Компактні розміри дозволяють легко взяти її з собою в дорогу. Залізна коробочка надійно вберігає компоненти і є більш стійкою до зовнішніх подразників, ніж типові картонні аналоги. Прості правила пояснюються миттєво. Ця гра є привітною до новачків, але і має різні рівні складності та високий рівень реграбельності.

Переваги настільної гри Контур

  • Прості правила.
  • Сучасне оформлення.
  • Ідеальна якість комплектації (гра друкується на потужностях Gigamic і аналогічна європейському рівню якості).
  • Швидкі партії до 20 хвилин.
  • Високий рівень реграбельності за рахунок більш як 500 слів.
  • Витривала металева коробочка.

 

Хід гри

 

1 Ідея15 Ліній30 секунд – це не тільки слоган, а і швидке пояснення правил. Контур є грою на пояснення слів. На кожній картці знаходиться 6 слів. Перші 2 слова – простий рівень складності. Два слова по центру – середній рівень складності. 2 слова знизу – складний рівень. Перед початком гри, домовтесь який рівень складності ви обираєте для конкретної партії. Перетасуйте картки і розмістіть їх в зручній доступності для всіх гравців.

Першим гравцем стає людина з найгіршими художніми навичками. Він/вона бере олівець і блокнот. Потім переверніть піщаний годинник. У гравця є 30 секунд для того, щоб подивитись картку, вирішити яке слово він/вона буде пояснювати і намалювати в блокноті ілюстрацію. Малювати ілюстрацію можна використовуючи тільки прямі лінії. Зображувати цифри, букви чи криві лінії заборонено. Під час малювання рахуйте вголос кількість ліній, що використали. Усі інші гравці вгадують ілюстрацію. Гравець, що першим здогадається що ви малюєте – отримує цю картку в якості переможного очка.

Якщо ви правильно пояснили верхнє слово – візьміть 1 картку з верху колоди в якості свого переможного очка. Якщо ж ви правильно пояснили нижнє слово - одразу дві картки. Якщо ніхто не вгадав, то ніхто не отримує переможних очок. Тепер передайте блокнот та олівець наступному гравцю по колу.

Кінець гри

Гра закінчується за таких умов:

  1. Один з гравців отримав 10 карток–переможних очок.

  2. Закінчились картки  в колоді. За цих умов перемагає гравець з найбільшою кількістю переможних очок.

  3. У кількох гравців в кінці гри однакова кількість карток. В такому випадку гравець, що набрав менше за всіх переможних очок бере одну з карток в себе на руках і відмальовує її для претендентів на перемогу. Перший, хто вгадає – стає переможцем.

Що подарувати на День Народження? Книгу, барабани чи настільну гру?

Контур - огляд настільної гри

Тут я розповідаю про прикольний маленький патігейм від видавництва Woodcat, де вам потрібно буде пояснювати слова малюючи тільки прямі лінії!

Контур - граємо у настільну гру | Летсплей | Заруба

У цьому відео я, разом з моїми друзями, граю у просту та веселу настільну гру - Контур, від видавництва Woodcat.

Топ 5 маленьких настолок

ТОП 5 НАСТОЛОК ЩОБ ВЗЯТИ З СОБОЮ У СХОВИЩЕ Топ 5 ігор для тривожної валізи

Контур | Розпаковка, правила, огляд настільної гри (3 в 1)

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду чергового випуску формату 3 в 1 (розпаковка, правила, огляд) настільної гри “Контур", української локалізації від видавництва WoodCat. З цього відео ви дізнаєтесь більше про компоненти "Контура", познайомитеся із коротенькими правилами гри, зразком ходу та нашими враженнями від ігрового процесу. Також у цьому відео є невеличкий інтерактив. Хочете дізнатися, який саме? То хутчіш дивіться ;) Настільна гра “Контур" — це швидка паті-гра на пояснення слів шляхом малювання прямих ліній. Настільна гра «Kontour» була розроблена у 2018 році. Це дуже цікавий творчий філлер, який підійде і для сімейних посиденьок, і для дружньої вечірки.

Огляд настільної гри Контур (Kontour)

У цьому відео ви дізнаєтесь від чого палає у Ростика та чи сподобалось Маринці грати в настільну гру Контур (Kontour) Контур (Kontour) – проста і дуже швидка настільна гра для вечірок. Компактні розміри дозволяють легко взяти її з собою в дорогу. Залізна коробочка надійно вберігає компоненти і є більш стійкою до зовнішніх подразників, ніж типові картонні аналоги. Прості правила пояснюються миттєво. Ця гра є привітною до новачків, але і має різні рівні складності та високий рівень реграбельності.

Огляд настільної гри Контур | Kontour

Контур. Огляд настільної гри

Передзамовлення Зима-Весна 2021 - Дайджест блогу Карти на стіл

Блог Карти на стіл зробив ще одну підбірку усіх нових передзамовлень

 

Передзамовлення від видавництва WoodCat

Передзамовити гру Контур можна тут

Передзамовити гру Пекельний острів можна тут
 


Передзамовлення від видавництва Kilogames

Передзамовити гру Виноробство можна тут

Набір металевих монет для настільної гри Виноробство можна передзамовити тут


Передзамовлення від видавництва Geekach Games

Передзамовити гру Орифлама можна тут

WoodCat локалізуватиме ігри?

WoodCat локалізуватиме ігри?

Видавництв, що локалізують ігри стає все більше. Ділимося з вами тим що знаємо про компанію WoodCat та їх 2 нових проєкти.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.