UNO

UNO
Світова оцінка: 5.4
Кількість гравців: 2 - 10
Вік гравців: 6
Тривалість гри: 30
Складність: 1.1
Реліз локалізації:

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ УНО (UNO)

  Уно-одна з найпопулярніших настільних ігор. Правила Уно пояснюються за хвилину, а насолоджуватися грою можна годинами!
  На початку раунду всім гравцям роздається по 7 карт з колоди. Карти бувають п'яти кольорів, на кожній вказаний або номінал від 0 до 9, або спеціальний символ: "Візьми дві" (наступний гравець бере дві карти), "Розворот" (гравці ходять у зворотному порядку), "Пропусти хід" (наступний гравець пропускає хід). За допомогою особливих карт (чорного кольору) можна замовляти потрібний Вам колір або змушувати наступного гравця брати 4 карти.
  У свій хід гравець має розіграти карту зі своєї руки, яка співпадає із верхньою картою колоди за кольором або символом.
  Коли в одного гравця закінчуються карти, інші рахують набрані ними бали, але загальна сума переходить гравцеві без карт. Кількість очок, яка дає карта, вказана на ній. Особливі карти приносять - 20 і 50 очок (залежить від типу карт). Грати можна до попередньо визначеної суми балів.

Класична карткова гра UNO

ТОП 10 ігор для дітей за версією Теорії Гри

У цьому відео ми розповідаємо про найкращі настільні ігри для дітей, ділимося враженнями та пояснюємо, чому кожна з цих ігор заслуговує на увагу.

У що зіграти коли нема у що зіграти? ТОП ігор, в які можна грати, використовуючи підручні матеріали!

У всіх траплялися ситуації, коли час є, компанія є, а грати нема у що. Коробочки з улюбленими настолками лишилися вдома, або поховані під купою речей у валізах. Та й складно зіграти в Серп десь на вокзалі в очікуванні потяга. Сергій Білан попросив зробити ТОП ігор, які можна грати без рідних компонентів і ми виконуємо цей запит. Отже - ігри, які можна грати, використовуючи підручні компоненти.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.