Сіміло (Similo)

Сіміло (Similo)
Світова оцінка: 7
Кількість гравців: 2 - 8
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 15
Складність: 1.1
Видавець:
Реліз локалізації: 11. 2021

Сіміло. Тварини — кооперативна гра, з дивовижними малюнками в якій вся команда за підказками ведучого має відгадати загаданого персонажа (карту).  Якщо карту відгадано - всі виграють. 

Сіміло. Тварини - кооперативна дедукційна гра в якій всі гравці мають відгадати таємного персонажа. А підказками до цього стануть інші персонажі. Команді гравців треба відгадати що є спільного (або навпаки) у зайчика, медведя, котика, павича або віслюка. 

Гра відмінно підійде для вечірки з друзями або для вечора з родиною. А особливо цікаво грати з дітьми, адже в них невгамовна фантазія і свій погляд на світ. А якщо попросити дитину пояснити її вибір, то можна дізнатися багато нового не тільки про світ тварин, а й про свого малюка ;)

У ролі ведучого допоможіть іншим гравцям відгадати одного таємного персонажа з дванадцяти доступних на столі. 

Розігруючи інші карти персонажів з вашої руки як підказки та вказуючи, чи схожі вони на таємного персонажа чи відрізняються від нього. Після кожного ходу інші гравці повинні видалити зі столу одного або більше персонажів, доки не залишиться лише правильний і ви не виграєте — якщо його видаляють, то всі програють!

 

У що грати з біженцями?

Дещо сумбурне відео про те, як можна допомогти людям, що вимушені були покинути свої домівки у зоні бойових дій

Similo Animals Огляд

Приємна

Огляд настільної гри Сіміло

Листи Закоханих. Сіміло Тварини. Огляд настільних ігор

У цьому відео Ростик, Маринка та Андрій поділяться своїми враженнями про настільні ігри Листи Закоханих, яку локалізувало видавництво Lords of Boards та настільну гру Сіміло Тварини, яку локалізувало видавництво Kilogames.

Граємо в Сіміло. Тварини (Similo: Animals)

Усім привіт! Запрошуємо до перегляду летсплею настільної гри "Сіміло. Тварини" (Similo: Animals), яка була локалізована українською видавництвом Kilogames. Це наш другий летсплей, який було відзнято приблизно в один час з першим. Тому усі зауваження, пропозиції та побажання будуть прийняті до уваги в наступних летсплеях.

Сіміло. Тварини | Розпаковка настільної гри

Запрошую до перегляду розпаковки настільної гри "Сіміло. Тварини", української локалізації від видавництва Kilogames. З цього відео ви дізнаєтеся, які компоненти знаходяться всередині коробочки "Сіміло. Тварини", наскільки короткі правила та які тут гарні ілюстрації. З цього відео ви не дізнаєтеся, звідки Манго взяла сірник та хто в цьому винен.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.