Bad Bones

Bad Bones
Світова оцінка: 7.1
Кількість гравців: 1 - 6
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 45
Складність: 2.1
Реліз локалізації:

Ви проводите гарне життя на вершині своєї вежі, споглядаючи своє мирне королівство та спілкуючись зі своїми чарівними сусідами. Життя - це абсолютне щастя. Ну, принаймні було раніше...

Жахливе клацання повсталих зі своїх могил скелетонів пронеслось по всіх древніх кладовищах королівств. Розвідники, яким вийшло повернутись, повідомляють про нескінченні потоки кістлявих орд, що йдуть до вашого королівства, спустошуючи все не своєму шляху. Зіткнувшись з цією раптовою загрозою, навіть ваші доброзичливі сусіди, здається, відвернулися від вас під страхом втратити своє власне королівство.

Ваше королівство в облозі. Збирайте війська, будуйте стіни, розкладайте пастки, готуйте магічні заклинання і насамперед розбудіть свого дракона. Сподіваємось, що скелетонів ще можливо сповільнити або ж наслати їх на зрадливих сусідів. В цій битві, ваша найбільша перевага - це сміливий і гордий герой, який готовий знищити ці ходячі купи кісток. Та нажаль, він не спроможний бути в усіх місцях одночасно і коли вже здається можна піддатися розпачу Ви можете запропонувати йому свою допомогу.

«Bad Bones» - це гра, в якій ви повинні пережити вторгнення все більш численних і небезпечних скелетонів. Вторгнення неможливо знищити повнісю, тому ви повинні пережити своїх суперників, щоб перемогти. У вашому розпорядженні є цілий ряд зброї, яка знищує, сповільнює або навіть перенаправляє скелетонів до інших гравців. Гра закінчується, коли вежу або село одного гравця знищують.

Хід гри проходить в чотири етапи:

  1. Рух героя та бій: перемістіть свого героя та знищте скелетонів на клітинці з героєм.
  2. Розміщення пасток: розмістіть або приберіть пастку на своєму планшеті
  3. Рух скелетонів: перемістіть скелетонів вперед і пошкодьте вежу чи село, якщо вони дістались їх
  4. Поява скелетонів: розмістіть нових скелетонів на ваш планшет

Кожен етап відбувається одночасно для всіх гравців, а це означає, що гра до шести гравців і навіть більше (за наявності декількох копій гри), може зайняти лише пів години. Правила є надзвичайно простими для пояснення та розуміння, а також для досвідченіших гравців є декілька варіацій гри.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.