Борщ (Stew)

Борщ (Stew)
Світова оцінка: 6.9
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 20
Складність: 1.3
Видавець:
Реліз локалізації: 12. 2020

Борщ - огляд настільної гри

Це огляд на настільну гру Борщ, від видавництва Kozak Games, де ви будете готувати самі вгадайте яку страву, а якісь паразити будуть їсти інгрідієнти до вашого борщу.

Топ 5 маленьких настолок

ТОП 5 НАСТОЛОК ЩОБ ВЗЯТИ З СОБОЮ У СХОВИЩЕ Топ 5 ігор для тривожної валізи

Нумо грати в настільну гру Борщ


Настільна гра Борщ - це українська локалізація гри Stew від видавництва Kozak Games. Сама гра доволі проста, хоч і базується на аналізі неповних даних. В неї можуть грати від 2 до 4 гравців віком від 10 (явне перебільшення) років.

Кишенькові настільні ігри українською №2

Борщ (Stew) | Правила настільної гри

Наша знімальна команда експериментує. Ми вирішили приготувати борщ за рецептом від KozakGames. ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!! Після перегляду цього відео вам захочеться їсти. Автор настільної гри "Stew" — Джейсон Ґловер. Українська локалізація під назвою "Борщ" від видавництва KozakGames (Переклад - Остап Українець, художниця - Софія Музичка).

Борщ (Stew) | Розпаковка настільної гри

Запрошуємо до перегляду розпаковки настільної гри "Борщ", що була локалізована українською видавництвом KozakGames. З цього відео ви дізнаєтеся, які компоненти "Борщу" та результати розіграшу настільної гри "Root". Автор настільної гри "Stew" — Джейсон Ґловер. Українська локалізація під назвою "Борщ" від видавництва KozakGames (Переклад - Остап Українець, художниця - Софія Музичка).

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.