Діно Баттл (Dino Battle)

Діно Баттл (Dino Battle)
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 5
Тривалість гри: 20
Видавець:
Реліз локалізації:
Категорії: Тварини

Dino Battle — це проста гра, розрахована на дітей, що використовує механіку хрестиків-нуликів. В грі є 4 види доісторичних істот: хижі рослини, травоїдні цератопси, тиранозаври та птеродактилі. Кожен гравець буде грати за свій вид та намагатися призвести його до панування. У свій хід можна викласти фішку істоти.

Рослини розповзаються найшвидше, отож за хід можна розмістити на полі аж три кущі. Але й умови для перемоги у них найважчі — щоб виграти потрібно розташувати в ряд п'ять рослин. Звісно, суперники не дадуть зробити це так просто.

Цераптоси можуть розташувати за хід дві своїх плитки, одну — на місце якоїсь рослинки. Їм для перемоги потрібно всього чотири цераптоси в одному ряду.

Тиранозаври їдять цераптосів і розміщують одну свою плитку замість травоїдного динозавра. Вони перемагають, якщо поруч знаходяться три тиранозаври. Здавалося б таким велетням немає чого боятися, але рослини можуть задушити у своїх обіймах тиранозавра і в свій хід замінити його фішку своєю.  

Птеродактилі парять високо в небі і їм ніщо не загрожує. І умови перемоги для них різняться. Птеродактилям достатньо викласти п'ять фішок на полі й не обов'язково щоб ті утворювали ряд. Щоправда птеродактилі трохи повільні — викладають всього одну плитку в хід, тому не можна вважати їх перемогу такою вже легкою.

В кінці ранду, той, чий вид істот переміг отримує переможні бали. Гра триває декілька раундів, щоб кожен встиг пограти різними істотами. В результаті перемагає гравець, що назбирав найбільше балів.

Dino Battle - огляд настільної гри з динозаврами!

Детально розкажу свої враження від настільної гри "Dino Battle" у відео, а тут просто коротко перерахую плюси і мінуси:

+ Проста та цікава гра.

+ Дуже легкі правила.

+ Приємний дизайн.

+ Цікаво грати і вдвох, і втрьох і вчотирьох.

+ Асиметрична (кожна істота ходить по особливому і має свої умови для перемоги).

+/- Потрібно думати (не можна виграти просто покладаючись на вдачу).

- Деякі магніти трохи розмагнічені (та це взагалі не впливає на ігровий процес).

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.