Terraforming Mars: Turmoil

Terraforming Mars: Turmoil
Світова оцінка: 7.6
Кількість гравців: 1 - 5
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 120
Складність: 3.8
Реліз локалізації:

ОПИС ДОПОВНЕННЯ TERRAFORMING MARS: TURMOIL (ТЕРАФОРМУВАННЯ МАРСА: КРИЗИС)


 Кризис, п’яте доповнення до Тераформування Марса, повертає гравців на Марс і боротьбу за контроль і розвиток людського суспільства на великій і небезпечній планеті.

 Доповнення включає нові корпорації, нові проекти та новий тип карток — Глобальні події, від пилових бур до бунтів і зростання попиту на сплави — які дають вам щось планувати на 3 покоління вперед.

 В основі цього лежить політична арена Комітету терраформування. Нова дія дозволяє гравцям додавати делегатів до різних партій, перший делегат кожного покоління є безкоштовним, а додаткові коштують 5 MК. Нейтральних делегатів додають глобальні події, репрезентуючи побажання та тенденції суспільства.
 Коли гравець (навіть нейтральний гравець) має більше делегатів у партії, ніж будь-який інший гравець, цей гравець займає місце лідера цієї партії, і коли партія має більше делегатів, ніж будь-яка інша партія, вона стає домінуючою.  Домінуюча партія стане правлячою протягом наступного покоління, запроваджуючи свій одноразовий бонус, свою постійну політику та надаючи голову своєму лідеру партії, присуджуючи цьому гравцеві рейтинг тераформування 1.
 Політична арена також визначає вплив гравців, який можна використовувати для пом'якшення або посилення ефекту поточної глобальної події. Вплив отримується завдяки тому, що ви є головою Комітету, є лідером партії в домінуючій партії, а також через наявність делегата, який не є лідером у домінуючій партії.
Щоб оплатити всі ці нові бонуси, Комітет переглядає рейтинг тераформи, знижуючи його для всіх гравців на 1 крок у кожному поколінні.
 Гравці можуть спробувати нав’язати власний план або просувати його більш поміркованим, економним способом. Вони можуть грати, щоб пом’якшити глобальні події за допомогою впливу, або змінити свою гру, щоб краще використовувати їх. І вони можуть передбачити плани конкуруючих гравців і спробувати отримати з них вигоду або протистояти їм.
 Кризис — це експертне доповнення — будьте готові зустрітися з усім спектром людської цивілізації в епоху тераформування Марса!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.