Star Wars: Rebellion – Rise of the Empire

Star Wars: Rebellion – Rise of the Empire
Світова оцінка: 8.9
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 240
Складність: 3.6
Реліз локалізації:

ОПИС ДОПОВНЕННЯ ЗОРЯНІ ВІЙНИ: ПОВСТАННЯ-РОЗКВІТ ІМПЕРІЇ (STAR WARS: REBELLION – RISE OF THE EMPIRE)


 Нові лідери. Нові місії. Нові тактичні картки, які ведуть до більш кінематографічних боїв… Rise of the Empire — це розширення до Star Wars: Rebellion, натхненне головним чином фільмом Rogue One: A Star Wars Story. І подібно до того, як фільм дав новий погляд на Галактичну громадянську війну, представлену в оригінальній трилогії «Зоряних війн», Rise of the Empire додає нову глибину та історію вашій грі Rebellion.
 Ви можете послати Джин Ерсо та Кассіана Андора відновити плани Зірки Смерті. Ви можете заплутати імперців фальшивими наказами та нападами в тилу ворога. Ви можете керувати директором Кренніком і його найкращими солдатами смерті. Крім того, ви можете встановлювати пастки для пілотів і солдатів повстанців. Навіть Джабба Хатт з’являється, пропонуючи свої послуги Імперії та годуючи своїми в’язнями Сарлааків.
 Загалом Rise of the Empire приносить вісім нових лідерів, тридцять шість пластикових мініатюр, п’ять маркерів мішеней, два кільця для кріплення, три нові кубики та понад сто нових карт. Ви знайдете U-wing, TIE Strikers, фрегати Nebulon-B і Interdictor. Ви отримаєте нові способи руйнувати плани свого супротивника, і ви відкриєте для себе абсолютно нову главу вашої триваючої Галактичної громадянської війни!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.