Під полум'ям небес (Under Falling Skies)

Під полум'ям небес (Under Falling Skies)
Ранг: 225
Світова оцінка: 8.1
Кількість гравців: 1
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 40
Складність: 2.5
Видавець:
Реліз локалізації: 2022

Коли материнський корабель спускається, щоб завершити завхоплення Землі, ворожі кораблі заповнюють небо. У своєму підземному дослідницькому бункері ви остання надія Землі.

Під полум'ям небес — це соло гра з кампанією на кілька завдань, при проходженні яких ви отримуєте додатковий контент у вигляді нових персонажів, міст і іншого. У кожній місії ви берете на себе захист міста у облозі.

Ваші дії керуються інноваційною механікою розміщення кубиків. Коли ви обираєте дію, ви також вибираєте, які ворожі кораблі спустяться нижче. Більші числа дають кращий ефект, але вони також змушують кораблі спускатися швидше.

Розширюйте свою підземну базу, щоб отримати доступ до потужніших дій, що дозволять вам збивати ворожі кораблі або розгортати роботів, щоб збільшити кількість робочої сили, але не забувайте працювати над своїми дослідженнями та стежити за постачанням енергії.

З кожним раундом материнський корабель наближається, посилюючи напругу.

Чи можете ви завершити свою місію до того, як ваша база буде знищена?

Настільна гра Під полум'ям небес

Настільна гра Під полум'ям небес - це соло-пригода, яка занурює в атмосферу облоги міста прибульцями.

У що я зіграв у липні | Звіт по настолкам | Живий Ліс | El Grande | Marvel United

Це мій стандартний ролик, де я розповідаю про те у які ігри зіграв за минулий місяць. Але це я перший раз викладаю таке відео українською.

Граєм в настільну гру - "під полум'ям небес".

Це соло настільна гра про захист нашої планети від нашестя прибульців. Щось схоже, як зараз наші ЗСУ захищають Україну від нашесля орків (рашистів, московської орди, “другої” армії світу), за це їм велика подяка! У грі, в нашому розпорядженні ціла підземна база, на котрій ми проводитимемо дослідження інопланетних технологій, щоб покращити нашу зброю в боротьбі з прибульцями. Також, ми зможем збивати ворожі короблі з допомогою нашої авіації, та стримувати просування ворожих кораблів силами ППО. Зараз ми зіграємо в перший базовий сценарій. А сама гра містить цілу кампанію, яка складається з 4-х частин з своїм сюжетом і героями.

Під полум'ям небес. В пошуках літачків з обкладинки

Під полум'ям небес - це локалізація чудової соло-гри Under Falling Skies від видавництва Kilogames. Але Міша замовляв гру, орієнтуючись на обкладинку, і дуже хотів трохи літачків. До вашої уваги розпакування та перші враження від настільної гри Під Полум'ям Небес.

Новини зі Світу Настільних Ігор 13.06.2022

У цьому відео Ростик розповість новини зі Світу Настільних Ігор України та Світу станом на 13 червня 2022 року

Під Полум'ям Небес (Under Falling Skies). Огляд настільної гри

У цьому відео Ростик та Маринка поділяться своїми враженнями про настільну гру Під Полум'ям Небес (Under Falling Skies), яку їм на огляд прислало видавництво Kilogames. Також, це знаммений день, бо Ростик вперше грав настільну гру соло.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.