Дюна: Імперіум (Dune: Imperium)

Дюна: Імперіум (Dune: Imperium)
Ранг: 6
Світова оцінка: 8.1
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 14
Тривалість гри: 120
Складність: 2.7
Видавець:
Реліз локалізації: 5. 2021

Колодобудівний євроґейм про боротьбу за Арракіс

«Dune: Imperium» - стратегічна гра з механіками побудови колоди, розміщення робітників і контролю територій. Гравці намагатимуться взяти під контроль різні фракції Імперіума - лютих воїнів пустелі Фрименів, сестринство Бене Ґессерит, гільдію Лоцманів або Ландсраду, очолювану імператором Шаддамом IV з Дому Коррино - й поборються за планету Арракіс, багату на прянощі меланжу. Прянощі - найцінніший ресурс в Імперіумі. Кажуть, що той, хто контролює видобуток прянощів, контролює весь Всесвіт.

Гра поєднує у себе елементи колодобудування з євроґеймом - ваші агенти (міпли) мають щоходу займати найвигідніші локації, блокуючи їх для агентів опонентів,  посилюючи вплив на різні фракції, необхідний для отримання Переможних Очок, здобуваючи воду, заходячи з нею якомога далі у пустелю за прянощами та обмінюючи їх на основну валюту Імперіуму -- солярії. Всі три ресурси необхідні для розгортання якомога більшої кількості військ у бойовій зоні планети та маніпуляцій із, власне, колодою.

Правильне керування останньою, разом із власними агентами і військами, приведе до перемоги у грі і повним контролем над Арракісом.

Також ви можете завантажити безплатний застосунок «Dire Wolf Game Room». Він допоможе у грі соло або вдвох. Тепер ваші віртуальні суперники зможуть купувати карти з Ряду Імперіуму, а значить, партії стануть ще цікавішими й динамічнішими.

Крім того, додаток додає режим «Розвідники з Арракіна» для 3-4 гравців. Використовуючи цей режим, на початку кожного раунду ви будете відкривати одну або декілька спеціальних карт, які значно впливають на дії гравців і розвиток поточного раунду.

Dune: Imperium | Дюна | Як я граю за Пола Атріда

Dune Імперіум - огляд настільної гри

Це огляд настільної гри за всесвітом Дюни, локалізованної видавництвом Geekach Games. Це цікавий гібрид, що складається з механік колодобудування та міплплейсменту. Не лякайтеся цих слів - у відео я все пояснюю.

Огляд доповнення Dune: Імперіум Розквіт Ікса | Dune imperium Rise of IX

Сьогодні в нас огляд на довгоочікуване доповнення Dune: Імперуім Розквіт Ікса. Воно додає до гри три основні частини - Іксіанські технології, трек перевезень та дредноути. Це все дає нам нові механіки, додаткову силу на полі битви, нові шляхи отримання ресурсів, пасивні властивості технологій, нові властивості карт колоди імперіума та інше. Про це та більше дивіться у цьому відео. Приємного перегляду!

Дюна: Імперіум. Покращені Компоненти | Dune Imperium: Deluxe Upgrade Pack

В цьому відео я показую покращені компоненти до настільної гри Дюна: Імперіум. Тепер замість звичайних кубиків загонів, можна використовувати фігурки, вони в уожного гравця різні. Фігурки агентів також в кожного різні. Замість картонних жетонів союзу з фракцією є круті фігурки, а замість картонного жетона першого гравця є крутий металевий жетон.

Дюна: Імперіум. Правила. Соло Летсплей | Dune: Imperium. Rules. Solo Let's Play | Епічна партія

Прянощі повинні текти. В цьому відео я пояснюю правила соло режиму і протягом партії розказую всі нюанси, які трапляються на шляху. Рівень складності - Сардаукар. Епічна партія.

Огляд органайзера Folded Space для Dune: Imperium

Органайзер для гри Dune: Imperium дозволить зберігати всі компоненти в порядку і зекономить час підготовки до гри. Цей органайзер сумісний з базовою грою Dune: Imperium, а також доповненням Dune: Imperium – Rise of Ix і доповненням Deluxe Upgrade Pack. Органайзер Folded Space виготовлений з Evacore, легкого, пружного матеріалу. Матеріал не має запаху і не токсичний. Секції органайзера можна використовувати безпосередньо під час ігрового процесу.

Граємо в Dune: Імперіум | Дуже інтригуюча партія вийшла! | Летсплей | Letsplay | Dune: Imperium

Нарешті зіграли в Dune: Imperium! Найдовший та найбільший летсплей на нашому каналі! Оххх цікавий ланцюжок вийшов розпакування коробки - вивчення правил - партія на двох - декілька партій з друзями - і нарешті партія на камеру - сльози від кількості зайнятого місця на всіх носіях які мають пам'ять)) - монтаж - і готове відео! На цьому ми не плануємо зупинятись, а сподіваємся, що летсплеї будуть на нашому каналі виходити і надалі.☺️ Всім приємного перегляду! Партія вийшла дійсно дуже цікавою і після неї ця гра посунулась у моєму рейтингу вище!

Перші враження | Dune Імперіум, Країна снів, S.Y.N.C. , Etherfields

Другий випуск "Перших вражень"! Я розкажу про перші партії в Etherfields, Dune Імперіум, Країна снів та S.Y.N.C. Нажаль, цей випуск буде без фото, тому можете спокійно його слухати на фоні :) Постараюсь зробити вже 3 випуск з фото :)

Дюна: Імперіум. Огляд настільної гри

Dune Імперіум | розпакування | Dune Imperium | unboxing

Сьогодні розпакуємо Dune Імперіум, локалізацію від Гікача! Відео вийшло у новому форматі розпакуванні, хтось вже бачив в нас такий формат, а для когось це буде вновинку :) Хто, доречі, не двивися фільм - рекомендую! Дуже інтригуючий та захопливий. Це ще не кінець, цю гру обов'язково ще побачите в нас на каналі ;)

Заруба. Дюна: Імперіум (Dune: Imperium)

У цьому відео Ростик, Маринка та Андрій зіграли в настільну гру Дюна: Імперіум (Dune: Imperium). Колодобудівна стратегія за мотивами знаменитого циклу «Дюна». Настільна гра «Dune: Imperium» була розроблена в 2020 році. Автора гри, американського геймдизайнера Пола Деннона, гікачі та гіки знають за іграми «Кланк! Підземна пригода», «Clank! In! Space!: A Deck-Building Adventure» та «Clank! Legacy: Acquisitions Incorporated». Dune Імперіум гра отримала відмінні оцінки та відгуки. Щодня вона піднімається все вище в рейтингах тематичних і стратегічних ігор на сайті «BoardGameGeek».

Дюна: Імперіум. Що всередині? Розпаковка

Огляд настільної гри Дюна

Dune: Imperium | ASMR Unboxing | Що у коробочці

Відкриваємо коробочку та насолоджуємось звуками настільної гри Дюна: Імперіум, локалізованої українською мовою завдяки видавництву Geekach Games.

Dune. Імперіум | Розпаковка настільної гри

Запрошуємо до перегляду розпаковки настільної гри "Dune. Імперіум", локалізованої українською видавництвом Geekach. "Dune. Імперіум" — стратегічна гра з механіками побудови колоди, розміщення робітників і контролю територій, від автора серії ігор "Clank!" Пола Деннона. Цю настільну гру було створено за мотивами знаменитого циклу книг Френка Герберта "Дюна". З цього відео ви дізнаєтеся, які компоненти знаходяться всередині коробки, до чого тут Дені Вільньов та хто володітиме Всесвітом.

Новини зі світу настільних ігор 24.01.2021

Роман з каналу Світ настільних ігор розповідає про:

- запуск спільнокошту на новеньку українську локалізацію — СУПЕРГОЛ від Kozak Games

- передзамовлення на локалізації "Містична долина" (Mystic Vale), Вершники Скіфії (Raiders of Scythia), Brass. Бірмінгем, Дюна. Імперіум (Dune. Imperium).

- анонси локалізацій від Igames "Тема", "Салат. Рецепт успіху" та власної гри "Креатив" і першого доповнення до гри "Детектив клуб"- "Нуар"

- нові проєкти на Кікстартері.

GEEKACH NEWS Дюна, Жах Данвіча, Res Arcana, Містична долина, For Sale, новинки Igames та конкурс!

Актуальні новини світу настільних ігор. Дізнайтеся більше про ігри, які вже зараз можна передзамовити та анонсовані новинки.

У цьому випуску:
– «Res Arcana» вже у продажу
– Спадщина Данвіча — новий жах в Аргхемі
– Передзамовлення на локалізацію «Дюна. Імперіум» відкрито
– Триває передзамовлення на гру Містична Долина (Mystic Vale)
– Анонс українського видання For Sale - «З молотка!»
– Гра «Viticulture» отримає українську локалізацію!
– Новини від видавництва Igames: доповнення до гри «Детектив клуб: Нуар», гра «Креатив» та новенькі локалізації «Тема» і «Салат: Рецепт успіху»

– Веселий конкурс з цінними призами!)

  • Правила гри

    Офіційний переклад правил українською від Гікача пер. Святослав Михаць

Гра Року 2021. Результати

Гра Року 2021. Результати

Компетентне журі та користувачі порталу зробили свій вибір! Тож час оголосити переможців!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.