Cubitos

Cubitos
Ранг: 439
Світова оцінка: 8.2
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 60
Видавець:
Реліз локалізації: 2022
Категорії: Гра на кубиках

Кубітос - огляд настільної гри

В цьому відео я розповім про локалізацію настільної гри Cubitos видавництвом Geekach Games. Це прикольна сімейна настолка з механікою побудови пулу з кубиків, перегонів та перевірки власної вдачі.

Граємо Кубітос | Cubitos | АХ Ж ТИ БОООБЕРР | летсплей | Letsplay

Сьогодні зіграємо для вас гру - Кубітос. Кидати кидати і щераз кидати багато кубиків, це основна фішка цієї гри. Ми зіграли в 2 сет з правил і по відчуттям всі сети не мало відрізняються між собою! Хто ж краще буде сьогодні кидати кубики і робити комбо-вомбо? Все це, і про злого бобра який Ані буде снитися на наступний день дивіться у відео! Приємного перегляду)

Перші враження | Кубітос, Одним Словом, Відважні: Нормандія, Загублені руїни Арнаку, Парк менеджер

Новеньке відео у одній з найулюбленіших ваших рубрик. Сьогодні у нас: - останній раунд в Загублених руїнах Арнаку - що не так з центральним тайлом? - стрілець не може жити без розвідника - фіолетовий маркер та число 666 - кубітос та пройдисвіти однакові ігри?

Кубітос | Огляд | Cubitos

Огляд на дуже веселу гру на удачу - Кубітос. Гра гонка, де вам потрібно буде якнайшвидше перетнути фініш. Основна механіка гри- це кидання різноманітних кубиків і збирання з них бонусів. Скільки разів кидати вирішувати вам, але якщо викинете всі пусті грані - зазнаєте невдачі. Про реіграбельність цієї гри можна говорити вічно: декілька варіантів ігрового поля, велика кількість сетів карт кубиків. Пізніше ви вже і самі можете збирати собі сет, з яким будете грати партію. Всім приємного перегляду)

КУБІТОС. Огляд найкубічнішої настільної гри

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.