SCOUT!

SCOUT!
Ранг: 118
Світова оцінка: 7.1
Народна оцінка: 9
Кількість гравців: 3 - 5
Вік гравців: 9
Тривалість гри: 15
Складність: 1
Реліз локалізації:
Категорії: Картярська гра

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ РОЗВІДНИК (SCOUT)


 Scout! - карткова гра в якій гравці викадують комбінації сетів і рангів намагаючись побити комбінацію суперника своєю і отримати за це очки. Карти у грі подвійні та мають по два номінали.

 На початку гри кожному гравцеві роздаються карти (різне число карт в залежності від кількості гравців) та по жетону подвійної дії. Карти беруться до рук віялом і їхнє поточне значення вказано у лівому верхньому кутку. Порядок карт у руці міняти не можна, однак, на початку гри можна перевернути всі свої карти зверху вниз, тим самим змінивши їх номінали.

 Під час ходу гравець виконує одну з двох дій:

 • Розіграш карт: гравець вибирає одну або кілька суміжних карт у своїй руці, які мають однакову вартість або мають значення в послідовному порядку (за зростанням чи спаданням), а потім розігрує цей набір карт на столі. Вони можуть зробити це, лише якщо стіл порожній (як у перший хід) або набір, який вони грають, має вищий рейтинг, ніж набір, який зараз є на столі; набір вищий, якщо в ньому більше карт або карт однакового номіналу замість послідовних карт або набір такої ж кількості та типу, але з вищими номіналом. В останньому випадку, коли гравець переграє інший набір, він захоплює карти з цього попереднього набору і кладе їх перед собою лицьовою стороною вниз.
 • Розвідати: гравець бере картку з будь-якого кінця набору, що лежить на столі, і кладе її в будь-яке місце в руці в будь-якій орієнтації. Той, хто зіграв карту у цей попередній сет, отримує жетон 1 ПО як нагороду за зіграний сет, який не був переможений.

 Один раз за раунд гравець може розвідати, а потім негайно здійснити розіграш.

 Коли гравець спустошив свою руку від карток або всі гравці, крім одного, провели розвідку замість розіграшу, раунд закінчується. Гравці отримують 1 переможне очко за кожну картку, що лежить обличчям вниз, а потім віднімають по одному очку за кожну картку в руці. Зіграйте стільки раундів, скільки гравців, потім перемагає той, хто має більше очок.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.