Вершники Скіфії (Raiders of Scythia)

Вершники Скіфії (Raiders of Scythia)
Ранг: 378
Світова оцінка: 8.2
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 80
Складність: 2.7
Видавець:
Реліз локалізації: 6. 2021
Категорії: Античність

Настільна гра "Вершники Скіфії" варта особливої уваги, адже вона увібрала в себе немало цікавих ігрових рішень з попередніх успішних проєктів Шема Філіпса ("Вікінги Північного моря", "Віконти Західного королівства"). Найбільше вона подібна до гри "Вікінги Північного моря" (2015 рік), яка упевнено увійшла до ТОП 100 найкращих настільних ігор світового рейтингу настолок на BGG, тому таке порівняння є досить суттєвим.

Це гра - новинка, що тільки з'явилася 2020 року і вже встигла зібрати велику кількість позитивних оцінок користувачів. Це гра про розміщення робітників і виконання дій тих локацій, куди ви їх відправляєте. Звичайно ж, все не так просто, адже для деяких місць потрібні певні види міплів. Окрім того, що ви розміщуєте робітника, ви ще й забираєте будь-якого з іншої локації, виконуючи і його дію. Таким чином, у вас завжди дуже велика варіативність можливих досягнень за один раунд.

У настільній грі "Вершники Скіфії" немає конкретної кількості раундів. Гра триватиме до тих пір, доки не буде виконано одну з двох умов: залишилося лише два місця для проведення набігів або всього 2 завдання для виконання. Як тільки настає такий момент, усі учасники мають право виконати свій останній хід, після чого усі переходять до підрахунку очок і визначення переможця.

"Вершники Скіфії" - це настільний хіт 2020 року, який обов'язково підкорить ринок настільних ігор, так само як це свого часу зробили "Вікінги Північного моря" або "Архітектори Західного королівства". У цієї гри є все для успіху і навіть більше: приголомшливий впізнаваний дизайн Шема Філіпса, цікаві ігрові механіки (розміщення робітників, збір сетів) і їхнє вдале поєднання, досить унікальні арт і тематика, особливо близькі нашому населенню.

Вершники Скіфії Огляд

Вершники Скіфії (Raiders of Scythia). Огляд настільної гри

Ростик та Маринка поділяться з вами своїми враженнями про настільну гру Вершники Скіфії (Raiders of Scythia), яку їм на огляд прислало видавництво Lord of Boards.

Вершники Скіфії. Огляд настільної гри

Думки про: Вершники Скіфії VS Вікінги Північного Моря

Ростик та Андрій поговорили про дві настільні гри, а саме Вершники Скіфії та Вікінги Північного Моря. Порівняли їхні механіки, поговорили про оформлення та розказали про свої враження від цих ігор.

Заруба: Вершники Скіфії (Raiders of Scythia)

Нове відео про настільну гру "Вершники Скіфії" (Raiders of Scythia) від видавництва Lord of Boards. Лорди прислали нам на огляд сигнальну коробку настільної гри "Вершники Скіфії" (Raiders of Scythia) і Ростик з Андрієм вирішили зняти Зарубу по цій чудовій грі. Ми дуже вдячні видавництву Lord of Boards за можливість зіграти та показати вам цю чудову гру!

Новини зі світу настільних ігор 24.01.2021

Роман з каналу Світ настільних ігор розповідає про:

- запуск спільнокошту на новеньку українську локалізацію — СУПЕРГОЛ від Kozak Games

- передзамовлення на локалізації "Містична долина" (Mystic Vale), Вершники Скіфії (Raiders of Scythia), Brass. Бірмінгем, Дюна. Імперіум (Dune. Imperium).

- анонси локалізацій від Igames "Тема", "Салат. Рецепт успіху" та власної гри "Креатив" і першого доповнення до гри "Детектив клуб"- "Нуар"

- нові проєкти на Кікстартері.

Огляд зимових передзамовлень від "Карти на стіл"

На каналі наших друзів "Карти на стіл" вийшов чудовий огляд передзамовлень на настільні ігри, які тривають прямо зараз. Тож гайда дивитися, що саме пропонують видавці, тим більше Володимир дуже круто все розповідає.

 

Передзамовлення від видавництва Proton Games

 

Настільна гра "S.Y.N.C."

http://www.proton.games/sync-preorder/ 



 

Передзамовлення від видавництва Geekach Games

 

Настільна гра "Коса"

https://geekach.com.ua/ua/kosa-scythe-serp/ 



 

Передзамовлення від видавництва Lord of Boards

 

Настільна гра "Вершники Скіфії"

https://lordofboards.com.ua/ua/preorder-vershniki-skifii/ 

 

Настільна гра "Брасс. Бірмінгем"

https://lordofboards.com.ua/ua/preorder-brass-birminham/ 

 

Настільна гра "Джайпур"

https://lordofboards.com.ua/ua/preorder-jaipur/ 



 

Передзамовлення від видавництва Ігромаг

 

"Крила. Птахи Океанії" - доповнення до настільної гри "Крила":

https://desktopgames.com.ua/article/wingspan-oceania-preorder.html 



 

Посилання на сторінку каналу Карти на стіл в фейсбуці

https://www.facebook.com/Cardsonthetableua

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.