Дайджест порталу. 08.02.21 - 14.02.21

Дайджест порталу. 08.02.21 - 14.02.21

 

На порталі з’являється все більше матеріалів, частину з яких публікують самі користувачі. А отже досить легко щось пропустисти. Тому тримайте дайджест: що новенького з’явилося за минулий тиждень

Новини.

Видавництво Lord of boards анонсувало локалізацію гри “Undaunted. Normandy”. Потім під час допиту з використанням елементів тортур, представник видавництва зізнався, що гра коштуватиме приблизно 850 грн і очікується вже літом цього року. Але це не точно.

Подробиці тут

 

Статті.

1) Комплексний огляд гри Nanty Narking, про вікторіанський Лондон з політикою, інтригами, зрадами та знайомими персонажами можна прочитати тут.

2) Огляд української гри Pickart, котра викликає зовсім неоднозначні відчуття, можна прочитати тут

3) Еротичну фото-розпаковку української локалізації гри Root можна подивитись тут. Хотілося б сказати щось на кшталт “Обережно, 18+”, але ні.

4) Зовсім неочікуваний на порталі про настолки психоаналіз. Спостереження про те, як пов’язані колір компонентів та поведінка гравця, можна прочитати тут.  

5) Практично готову інструкцію, як організувати ігровікенд, можна прочитати тут.


Відео.

1) Відеоправила української настільної гри Pickart можна подивитись тут.

2) Про гру DETECTIVE A Modern Crime Board Game вийшло одразу 3 відео від одного автора. Всі разом вони дають повне і всестороннє уявлення про цю настолку.

Короткий огляд дивитись тут

Правила дивитись тут

Аналіз гри дивитись тут

3) Комплексний огляд гри Виноробство з розбором правил та враженнями дивитись тут.

4) Правила настільної гри Iwari дивитись тут.

 

На цьому все. Споживайте цікаву інформацію українською, та поширюйте цей дайджест, щоб і ваші друзі не проґавили цікавеньке.

 

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.