"Кубик" проти Таємного гіка

13:53 28.07.2020
"Кубик" проти Таємного гіка

Цього разу наш #ТаємнийГік намагався здійснити покупку в інтернет-магазині "Кубик", але щось пішло не так...


Мене вражає таке ставлення…

Чому продавці настільних ігор вважають, що виробник настільної гри не важливий при покупці? Чому, коли приходиш в продуктовий магазин та показуєш на цінник з надписом «Ковбаса Лікарська варена, Салтівський м'ясокомбінат», вам дають саме таку ковбасу цього виробника, а не «Ковбасу Лікарську, Своя Лінія»? Чому замовляєш гру від українського виробника, що задекларовано на сайті профільного магазина (!), а отримаєш (без попередження!) іншого – російського виробника? Це такий сервіс по українські, для кого… для недосвідчених покупців? Піпл і так схаває? «Какая разніца!?» - квінтесенція цієї події.

Тепер трішки детальніше

Шукаючи певну настільну гру, ніяк не знаходив її в наявності по магазинах. Тут натрапив на магазин Кубик та вирішив скористатись їхнім сервісом «гра на замовлення». Сайт з величезним асортиментом настільних ігор, акційними пропозиціями, безкоштовною доставкою від 777 гривень, хоч і виглядає застаріло, але якось вселяє довіру.

Написав, відповіли швидко та професійно, зазначили термін можливої доставки та вартість. Вирішив замовити та додатково прикупити гру з наявних в магазині. З огляду на загальну суму замовлення доставка безкоштовна. Все начебто добре, спокійно очікую свою посилку. Пакунок приходить досить швидко приблизно за 20 днів після підтвердження оплати. Розпаковую і бачу невідповідність виробника настільної гри. Дзвоню, пояснюю, що шукав гру саме цього виробника, який до того ж зазначений в картці гри на сайті. Хоча, просять вибачення 100 разів, не визнають своєї помилки та кажуть «Какая разніца!? Такоє уже біло покупатєль всьоравно оставіл ігру!». В підсумку запропонували відправити гру та повернути кошти, але без відшкодування поштових витрат. Вирішив зберегти собі нервових клітин та так і зробив.

В цій ситуації сильніше всього обурює відсутність розуміння магазином, що так робити не можна та невизнання своєї помилки. Необхідно хоча б попереджати про відсутність гри саме цього виробника.
Гарна думка про магазин на початку, була зіпсована відсутністю взаєморозуміння. Функціонально магазин якісний, але треба переглянути відношення до покупців усвідомивши, що вони вже стали більш досвідченими та вибагливішими. Крім, того пам’ятати, що працюєте в Україні для українців, необхідно змінити мову сайту та консультувати державною мовою.

Емоційна оцінка від Таємного гіка - 5 балів.

Критерії оцінювання: загальне враження. Оцінки від 1 до 10, де 1 - це найгірше місце на планеті Земля, а може й у всій галактиці Чумацький Шлях, а 10 - настільки ідеальний клуб/магазин, що якби янголи спустилися з небес і відкрили свій ангельський подібний заклад зі справжніми дивами й культистками Слаанеша, у них все одно вийшло б гірше.


Теж нещодавно здійснили покупку в одному з українських магазинів або відвідали клуб настільних ігор? Тоді напишіть короткий (або не дуже) відгук з вашими враженнями, надішліть нам в приватні повідомлення і ми опублікуємо його анонімно в рубриці Таємний гік. Магазини\клуби дізнаються про свої переваги та недоліки (а значить матимуть змогу стати кращими), а фанати настільного хобі дізнаються більше про місця які варто відвідувати, і які ні.

Найкращі пости (ті які набирають охоплення 1000+ у фейсбуці) ми винагороджуємо невеличкими подарунками із нашої крамнички.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.