Rattus: Big Box

Rattus: Big Box
Кількість гравців: 2 - 6
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 60
Реліз локалізації:

1347 рік нашої ери, і ось-ось настане лихо. Чорна смерть наближається, і протягом наступних кількох років значна частина населення Європи та Північної Африки помре від чуми.

У Rattus гравці оселяються в різних регіонах Європи та Північної Африки, але чума поширюється по всіх цих регіонах. Гравцям допомагають різні професії середньовіччя. Деякі з них, як-от селяни та пекарі, допомагають гравцям збільшувати їхнє населення. Деякі, як монахи та черниці, використовують мудрість і віру, щоб уникнути чуми, тоді як війна, яку ведуть лицарі та солдати, поширює чуму на нові території. Однак чума не бачить ніякої різниці. Коли з'являються щури, ніхто не може відчувати себе в безпеці. Нарешті чума зникає, і гра закінчується. Тільки тоді стане зрозуміло, хто зміг зберегти своє населення живим — і виграти гру! 

Rattus: Big Box містить не лише кілька попередніх випущених розширень і рекламних акцій, а й попередні неопубліковані матеріали, модулі та бонусні картки. Точніше, це оновлене видання лінійки Rattus містить усі матеріали базової гри та розширень Pied PiperAfricanus та Academicus. Додано додатковий новий вміст, і гравці можуть додати нові модулі «Гільдії та готелі» та «Бонус», щоб створити ще більше різноманітності та викликів.

Це видання також містить популярні бонусні картки, як-от Суддя, Шут і Боккаччо, а також усі 27 оновлених тайл.

(Опис від видавництва White Goblin Games)

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.