Circadians: First Light

Circadians: First Light
Ранг: 866
Світова оцінка: 7.8
Кількість гравців: 1 - 4
Вік гравців: 12
Тривалість гри: 90
Складність: 3.5
Реліз локалізації:

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ CIRCADIANS: FIRST LIGHT


 Ми були у світлових роках від нашого будинку, далеко від галактик, коли вперше виявили це давнє небесне тіло - планету, наповнену інтригуючими, розумними формами життя, не надто схожими на нашу. Деякі будували свої королівства під поверхнею зелених морів, тоді як інші контролювали заповнені пустелею рівнини та скелі. Серед них ми зустріли вчених, винахідників, фермерів, торговців та бійців. Хоча наша присутність насторожувала деяких із них, ми мали дуже мало інцидентів із місцевими жителями.
 Проте ми, Циркадіанці, уславлені дослідники Землі, маємо зробити все можливе для забезпечення миру. Ми маємо поважати цей світ та його господарів. Нам слід розпочати переговори з трьома кланами, сподіваючись отримати їх заступництво разом із гарантіями нашої власної безпеки на планеті. Ми також повинні зібрати органічні зразки для сховища на Moontide. Це новинка для всіх нас, але ми повинні бути сміливими і винахідливими. Від цього залежить майбутнє Circadians.
 Мета Circadians: First Light – очолити групу дослідників на планеті Ryh. Гравці повинні керувати своєю командою, щоб відвідати різні частини планети для торгівлі, сільського господарства, будівництва та досліджень. Гравці отримують очки за переговори з місцевими жителями, збір ресурсів для сховища, модернізацію своєї дослідницької бази, дослідження планети та збирання дорогоцінного каміння. Гра триває протягом восьми раундів. Наприкінці останнього раунду перемагає гравець із найбільшою кількістю очок.

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.