Ohanami

Ohanami
Ранг: 930
Світова оцінка: 7
Кількість гравців: 2 - 4
Вік гравців: 8
Тривалість гри: 20
Складність: 1.1
Реліз локалізації:
Категорії: Картярська гра

ОПИС НАСТІЛЬНОЇ ГРИ ОХАНАМІ (OHANAMI)


 Оханамі складається з колоди з 120 карт, пронумерованих від 1 до 120, на кожній карті є один із чотирьох символів. Гра триває три раунди, і гравці підраховують очки в кінці кожного раунду на додаток до бонусних очків наприкінці гри.
 
 На початку раунду кожен гравець отримує на руку десять карт. Кожен гравець вибирає дві картки, потім передає решту карток ліворуч. Усі гравці відкривають свої карти одночасно, а потім вирішують, чи використовувати 0, 1 чи 2 із них у особистих рядах карт. Коли ви починаєте ряд, ви можете використовувати будь-яку картку; щоб додати картку до наявного рядка, ця карта має бути вищою за найвищу картку рядка або нижчою за найнижчу. Гравець може мати не більше трьох рядів карт. Скиньте всі картки, якими ви не користуєтеся.
 
 Гравці повторюють цей процес передачі та розіграшу, доки не зіграють десять карт. Перший раунд закінчується, і тепер гравці отримують 3 бали за кожну синю картку в своїх рядах.
 
 Потім гравці отримують нову руку з десяти карт, щоб розпочати другий раунд, знову вибираючи дві карти і передаючи інші, але тепер праворуч. Гравці продовжують будувати ряди, які вже мають, набираючи 3 очки за кожну синю картку і 4 очки за кожну зелену картку наприкінці другого раунду.

 У третьому раунді гравці мають ще десять карт, і вони знову передають карти ліворуч. Наприкінці цього раунду гравці знову отримують очки за свої сині та зелені карти, а також отримують по 7 очок за кожну сіру карту у своїх рядах. Крім того, кожен гравець отримує очки за свої карти рожевої вишні, причому ці карти мають пірамідальну структуру підрахунку очок: одна карта = 1 очко, дві карти = 3, три карти = 6 і т. д. Виграє той, хто набере найбільшу кількість очок!

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.