Fallen Angels

Fallen Angels
Світова оцінка: 8.1
Народна оцінка: 8
Кількість гравців: 2 - 6
Вік гравців: 10
Тривалість гри: 40
Реліз локалізації:

Австралійський Сідней 1920-х переповнений «паленою» випивкою, проституцією, кокаїном, крадіжками й шахрайством. Вулиці контролюють озброєні бритвами ґанґстери, на чолі з Тіллі Девайн і Кейт Лей, конкуруючими королевами злочинців.

І ви, поліцейські, не повинні залишатися осторонь. Камери для ув’язнених переповнені і ви маєте працювати, як справжня команда, щоб дістати всі докази, необхідні для засудження підозрюваних. Але будьте уважні — навіть одна ваша помилка може подарувати злочинцю свободу…

«Грішні янголи» — це командна гра, тому перемагають чи програють усі гравці разом. Ціль гри — засудити дванадцять підозрюваних до того, як хоча б чотирьох виправдають. На двосторонніх картах підозрюваних зображені символи доказів. Один із двох символів завжди зображено на зворотній стороні. Щоходу один з гравців, детектив, обирає будь-яку карту підозрюваного зі своєї руки. Два гравці ліворуч і праворуч детектива допомагають впорядкувати докази. Детективу потрібно здогадатись які докази є ключовими, базуючись на інформації зі зворотів карт помічників. Коли детектив готовий, він мусить оголосити свій здогад, що за символ/символи на звороті його карти підозрюваного. Якщо детектив помилився - то карта потрапляє на стос виправданих. Якщо детектив здогадався правильно, то виконує одну з дій на карті підозрюваного.  Хід переходить до наступного гравця.

Гра закінчується, коли:

  • дванадцятий підозрюваний засуджений — ви перемогли!
  • четвертий підозрюваний виправданий — ви програли!

 

Написати відгук

Що б написати відгук ви маєте бути авторизованим.

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.