"ТвориТИ": конкурс з розробки ігор

"ТвориТИ": конкурс з розробки ігор

Видавництво настільних ігор KOZAK GAMES оголосило конкурс на створення власної міні гри "ТвориТИ". Його мета - дати невеличкий поштовх українським розробникам, адже серед вас багато талановитих і завзятих людей, що мріють про розробку власної гри. Мініатюрна гра-листівка може стати чудовим першим кроком в кар'єрі гейм-дизанера. Отож, не зволікайте, читайте умови конкурсу, творіть, тестуйте свою розробку з друзями та надсилайте видавництву KOZAK GAMES.  Гра переможця буде видана в Україні. 

Правила конкурсу

Вимоги до участі у конкурсі

Ігри в цьому конкурсі повинні відповідати таким параметрам:

• Лише 1 листівка, запроєктована на папері формату A4. Ви не можете використовувати обидві сторони листівки.

• Гра може (але не мусить) вимагати від гравців вирізати або понівечити листівку, згинати або скласти.

• Аркуш/і правил у форматі PDF. Кількість сторінок у книзі правил не має обмежень. Книга правил може містити довідкову інформацію, діаграми, схеми та таблиці, але вона не може використовуватися як ігровий компонент. Це означає, що ви не можете розміщувати на ній компоненти або використовувати її як компонент під час гри. (Тобто гравець повинен мати можливість грати в гру без правил, як тільки правила вивчені, але на них можна посилатися під час гри).

• Після закінчення цього конкурсу в разі перемоги, ваша гра буде видана як гра з колекції ігор на листівках. В разі не успіху, ви можете вільно брати участь з вашою грою в інших конкурсах (якщо це дозволено у відповідних правилах), видавати самостійно або шукати іншого видавця.

• Ви не можете публікувати чи запускати кампанію з краудфандингу з вашою грою до кінця 2021 року.

• Дизайнери повинні мати повне юридичне право на ігри, що беруть участь у цьому конкурсі. Ігри не повинні містити ілюстрацій або персонажів, які захищені авторським правом або товарним знаком без дозволу власника. Ігри можуть включати вміст, захищений ліцензіями Creative Commons або Copyleft, за умови дотримання правил щодо розповсюдження. Звісно, дозволено використовувати твори мистецтва чи персонажі, що є у відкритому доступі.

• Усі ігрові файли повинні бути в вільному доступі для членів журі на час змагань. Ігрові файли можуть розміщуватися на вашому власному вебсервері або в таких мережах, як Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box тощо. Файли повинні бути у вільному доступі кожному, хто має посилання, і члени журі повинні мати можливість завантажувати їх без необхідності створювати обліковий запис на хостинговій службі.

• В іграх також може використовуватися необмежена кількість додаткових компонентів, які легко знайти в кожному домі: фігурки (іграшки), ґудзики, монети, ножиці (якщо необхідно щось вирізати), гральні куби тощо.

ВАЖЛИВА ПРИМІТКА: Ваша гра не мусить бути графічно готовою для участі в конкурсі. Все може бути створено в вигляді тексту чи фігур.#nbsp;Важливо щоб після прочитання правил її можливо було зіграти без контактування з автором. Ви також можете відзняти коротке відео (до 5 хв) де покажете геймплей і як ваша гра працює.

ОБМЕЖЕННЯ: Кожен дизайнер або команда дизайнерів може подати лише ОДНУ гру до участі в конкурсі.

Важливі дати

Дата початку конкурсу: 17 червня 2021 року

Кінцевий термін зголошення: 31 липня 2021 року

Час на тестування і визначення переможця: 20 серпня 2021 року

Оголошення переможців: 1 вересня 2021 року

Гра переможець буде грою за місяць вересень в підписці видавництва KOZAK GAMES ігор на листівках. Також, видавництво залишає за собою право спілкування і домовленості про видання не лише гри-переможця, але й інших, які будуть підходити до їхнього каталогу.

До кінцевого терміну зголошення всі ігри повинні бути зголошенні. Правила, перелік компонентів та всі інші деталі пов'язані з вашою грою повинні бути в кінцевому варіанті, жодні зміни не допускаються до закінчення конкурсу. До 31 липня потрібно надіслати електронну копію правил гри та листівку для друку у форматі PDF: kozakgamespublishing@gmail.com.

ПРИЗИ

Переможець (переможці) отримають одну будь-яку гру з нашого каталогу на його/їхній вибір, а також усі наші нано ігри. Усі учасники конкурсу отримають промокод на знижку на сайті www.kozakgames.com

Більше інформації про ігри на листівках що вже видає KOZAK GAMES можна знайти тут.

Бажаємо успіху, і нехай переможуть найкращі!

Тримаємо вас в курсі найцікавіших та найактуальніших подій світу настільних ігор в Україні.
Розповідаємо про настільні ігри просто, весело та цікаво.